Povezane vesti
Milanović: Nisam vređao Bugare, narugao sam se delu hrvatske vlasti
Politika 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca „dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi „budale i socijalni slučaj"… »
RTS 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni slučaj"… »
Milanović: Nisam vređao Bugare, samo sam se narugao...
B92 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni slučaj"… »
Euronews 01.05.2024
Vesti dana »
Šmit: Narednih dana nastavljaju se razgovori o mom nasledniku, opšti konsenzus o važnosti OHR u BiH
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih
Rojters: Nemačka i Francuska predlažu postepenu integraciju Zapadnog Balkana i Moldavije u EU
RTS pre 2 satajoš 60 povezanih
Poznati su datum sahrane i komemoracije Edina Avdića: Biće oproštaj u Beogradu i Sarajevu
Mondo pre 23 minutajoš 39 povezanih
(Foto/vidio) Izborna konvencija Srpske liste u Leposaviću: "Mi smo poslednja linija odbrane svih Srba na Kosovu"
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 34 povezane