Povezane vesti
Milanović: Nisam vređao Bugare, narugao sam se delu hrvatske vlasti
Politika 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca „dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi „budale i socijalni slučaj"… »
RTS 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni slučaj"… »
Milanović: Nisam vređao Bugare, samo sam se narugao...
B92 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni slučaj"… »
Euronews 01.05.2024
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“, pretnje napadom na nuklearno postrojenje
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 54 povezane
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih
Srbija pod crvenim meteoalarmom: U Sjenici izmereni orkanski udari vetra
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 93 povezane
Srbija na udaru: Oglasio se RHMZ, vetar od preko 100 km/h već udara, stižu grad i olujno nevreme
Telegraf pre 36 minutajoš 23 povezane