Povezane vesti
Milanović: Nisam vređao Bugare, narugao sam se delu hrvatske vlasti
Politika 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca „dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi „budale i socijalni slučaj"… »
RTS 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni slučaj"… »
Milanović: Nisam vređao Bugare, samo sam se narugao...
B92 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni slučaj"… »
Euronews 01.05.2024
Vesti dana »

Protest u Užicu: Zakon mora da bude isti za sve, nijedna optužnica ne sme da služi vlastima
Beta pre 2 satajoš 33 povezane

Grenel optužio Vjosu Osmani da manipuliše Trampovim rečima
Novi magazin pre 32 minutajoš 23 povezane

Dvostruko ubistvo u Prilepu, ubio sestrića i njegovog 12-godišnjeg sina
N1 Info pre 4 satijoš 33 povezane

FOTO Protest „Srbijo, Užice te zove“ u slikama: Reka ljudi iz svih delova Srbije u gradu na Đetinji
Nova pre 58 minutajoš 19 povezanih