Povezane vesti
Milanović: Nisam vređao Bugare, narugao sam se delu hrvatske vlasti
Politika 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca „dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi „budale i socijalni slučaj"… »
RTS 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni slučaj"… »
Milanović: Nisam vređao Bugare, samo sam se narugao...
B92 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni slučaj"… »
Euronews 01.05.2024
Vesti dana »
Toplotni talas dostiže svoj vrhunac, maksimalna temperatura u većini mesta 40 stepeni
N1 Info pre 28 minutajoš 9 povezanih
A sad malo trave na kojoj imamo i mi čemu da se nadamo - počinje Vimbldon
RTS pre 34 minutajoš 11 povezanih
Startuje Vimbldon: Đoković počinje pohod na 25. grend slem titulu
Radio 021 pre 29 minutajoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Muškarac teško povređen u udesu na Pančevačkom mostu u Beogradu
N1 Info pre 8 minutajoš 6 povezanih