Повезане вести
Милановић: Нисам вређао Бугаре, наругао сам се делу хрватске власти
Политика 01.05.2024
Хрватски председник Зоран Милановић је рекао да изјавом да је Хрватска по повлачењу европског новца „дно ЕУ, а да је лошија једино Бугарска", није увредио Бугаре него се наругао хрватској власти која од њених грађана прави… »
РТС 01.05.2024
Хрватски председник Зоран Милановић је рекао да изјавом да је Хрватска по повлачењу европског новца "дно ЕУ, а да је лошија једино Бугарска", није увредио Бугаре него се наругао хрватској власти која од њених грађана прави… »
Милановић: Нисам вређао Бугаре, само сам се наругао...
Б92 01.05.2024
Хрватски председник Зоран Милановић је рекао да изјавом да је Хрватска по повлачењу европског новца "дно ЕУ, а да је лошија једино Бугарска", није увредио Бугаре него се наругао хрватској власти која од њених грађана прави… »
Еуроневс 01.05.2024
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана