Повезане вести
Милановић: Нисам вређао Бугаре, наругао сам се делу хрватске власти
Политика 01.05.2024
Хрватски председник Зоран Милановић је рекао да изјавом да је Хрватска по повлачењу европског новца „дно ЕУ, а да је лошија једино Бугарска", није увредио Бугаре него се наругао хрватској власти која од њених грађана прави… »
РТС 01.05.2024
Хрватски председник Зоран Милановић је рекао да изјавом да је Хрватска по повлачењу европског новца "дно ЕУ, а да је лошија једино Бугарска", није увредио Бугаре него се наругао хрватској власти која од њених грађана прави… »
Милановић: Нисам вређао Бугаре, само сам се наругао...
Б92 01.05.2024
Хрватски председник Зоран Милановић је рекао да изјавом да је Хрватска по повлачењу европског новца "дно ЕУ, а да је лошија једино Бугарска", није увредио Бугаре него се наругао хрватској власти која од њених грађана прави… »
Еуроневс 01.05.2024
Вести дана »

Пуцњава у Београду на води? Ухапшен мушкарац, код себе имао две пушке ВИДЕО
Б92 пре 33 минутајош 9 повезаних

Подигнута оптужница против бившег трамповог саветника: Џон Болтон осумњичен за илегално држање тајних докумената
Курир пре 57 минутајош 4 повезане

"Честитао сам орбану": Огласио се Вучић о сусрету Трампа и Путина у Будимпешти: Договорили смо и наш сусрет у наредних седам дана
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана