Povezane vesti
Milanović: Nisam vređao Bugare, narugao sam se delu hrvatske vlasti
Politika 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca „dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi „budale i socijalni… »
RTS 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni… »
Milanović: Nisam vređao Bugare, samo sam se narugao...
B92 01.05.2024
Hrvatski predsednik Zoran Milanović je rekao da izjavom da je Hrvatska po povlačenju evropskog novca "dno EU, a da je lošija jedino Bugarska", nije uvredio Bugare nego se narugao hrvatskoj vlasti koja od njenih građana pravi "budale i socijalni… »
Euronews 01.05.2024
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Beta pre 25 minutajoš 26 povezanih

"Biće srušena, rekonstruisana ili delimično korišćena": Ministarka građevinarstva o Železničkoj stanici Novi Sad
Mondo pre 55 minutajoš 14 povezanih

Istražni komitet Rusije - dve nesreće na prugama ocenjene kao teroristički napadi
RTV pre 10 minutajoš 32 povezane

Otvorena birališta u Poljskoj: Neizvesna trka između proevropskog i desničarskog kandidata
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Rhmz objavio, stižu nam tropske vreline, pali se i meteo alarm zbog visokih temperatura! Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih