Povezane vesti
INTERVJU „Nisam smela da kažem profesorima da sam počela da tezgarim, ne ide uz nekog ko studira muzičku akademiju“: Jedna od…
Nova 01.05.2024
Pevačica Marina Bogdanović se u javnosti prvi put pojavila kada je kročila na muzičku scenu "Zvezde Granda" 2016. godine. Ona je tada ceo region oduševila izvedbama popularnih pop pesama, a poslednjih par godina važi za najtraženiju pevačicu na terenu… »
„Jedna sestra mi je docent na pravnom fakultetu, druga radi u Narodnoj banci, a ja…“: Naša pevačica potiče iz školovane…
Nova 01.05.2024
Aleksandra Dabić važi za jednu od najškolovanijih pevačica na estradi, a za Nova.rs otkriva čime se bave njene rođene sestre. Pevačica Aleksandra Dabić je svoje najranije detinjstvo provela na Kosovu, a onda se sa 15 godina preselila u Leskovac gde je… »
Vesti dana »
Brnabić: Pobeda Srpske liste pokazala nepokolebljivo jedinstvo i snagu srpskog naroda
RTV pre 1 satjoš 60 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 53 minutajoš 43 povezane
"Gotovo je" Iran objavio kraj operacije protiv Izraela, oglasio se i Tramp (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 48 minutajoš 48 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, ukinute vanredne situacije
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 24 povezane