Povezane vesti
Vučić nakon izjave da je "40 sati rada malo": "Ja obožavam radničku klasu"
Radio 021 02.05.2024
Izjava Aleksandra Vučića da je "40 sati rada malo" i da bi trebalo više da se radi pokazuje da predsednik Srbije prezire radničku klasu a stav koji je izrekao zaslužuje najoštriju osudu. Tako smatraju sagovornici Danasa, koji naglašavaju da je u… »
„Izigrava radoholičara da ga ne bi doživljavali kao budžetskog parazita“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj izjavi da nikad neće…
Danas 02.05.2024
„Nikada neću prihvatiti ideju o sedmočasovnom radnom vremenu. Kako možete za 35 sati da uradite isto što i za 40 sati. Mislim da je i 40 sati rada malo i baš me briga šta su mislili radnici u Čikagu. Čovek treba i mora da radi više“, poručio je radnicima… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više, uz crveno upozorenje za nedelju
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 41 povezana

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 57 minutajoš 39 povezanih

Danas ističe Trampov rok Putinu, pretio je sankcijama Rusiji, a sada? „Zavisi od njega“
Nova pre 1 satjoš 32 povezane

Tužiteljka traži proterivanje Igora Popovića sa Kosova i Metohije i zabrana ulaska na dve godine
Nova pre 57 minutajoš 13 povezanih