Povezane vesti
Dušan umro 7 dana po rođenju: Počeo da menja boju, bio žut, plav, ne znam ni sam... Kobna bakterija pronađena na rukama…
Kurir 02.05.2024
Slavišin i Dankin sin Dušan danas bi završavao četvrti razred osnovne škole. Učio bi, slobodno vreme provodio u igri, išao na treninge. Ali umesto na roditeljske sastanke, njegovi roditelji gotovo deset godina idu na suđenja, kako bi se utvrdilo… »
Dušan umro 7 dana po rođenju: Na rukama doktorke nađena bakterija koja ga je ubila
Telegraf 02.05.2024
U obdukcionom nalazu se navodi da je preminuo od gušenja, masovnog krvarenja u plućima izazvanog bakterijom "bacillus species" Slavišin i Dankin sin Dušan danas bi bio na kraju četvrtog razreda osnovne škole. Učio bi, slobodno vreme provodio u… »
Deset godina od Dušanove smrti roditelji i dalje čekaju na pravdu
Slobodna Evropa 02.05.2024
Slavišin i Dankin sin Dušan danas bi bio na kraju četvrtog razreda osnovne škole. Učio bi, slobodno vrijeme provodio u igri, išao na treninge. Ali, umjesto na roditeljske sastanke, njegovi roditelji gotovo deset godina idu na suđenja, kako bi se… »
Vesti dana »
Marš prema Kragujevcu – studenti nastavljaju put iz Čumića, Jagodine i Knića
RTV pre 33 minutajoš 24 povezane
Osumnjičenom za izazivanje požara u Domu za stara lica u Vojki produžen pritvor: Tri osobe stradale
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Nestorović (Mi snaga naroda) o Grčiću: Da li će mi se izviniti za duševni bol i materijalnu štetu
Beta pre 56 minutajoš 118 povezanih
Putin, Bin Zajed i Makron čestitali predsedniku Srbije Dan državnosti
RTS pre 2 minutajoš 16 povezanih