Povezane vesti
"Spavao sam na klupi, razboleo sam se jer je bilo hladno": Potresna ispovest poznatog pevača: "Nisam imao gde da odem"
Blic 02.05.2024
Pevač Hasan Dudić prisetio se svog dolaska u Beograd i otkrio da je u početku spavao na klupi i smrzavao se. Hasan je iz rodnog grada došao u prestonicu, a kako kaže, njegov put nije bio nimalo lak. - Bio sam tako blizu, a tako daleko, Beograd i… »
Potresna ispovest hasana dudića: Spavao sam stojeći u ulazu zgrade... Pevačeva priča tera suze na oči
Kurir 02.05.2024
Hasan Dudić prisetio se svog dolaska u Beograd i otkrio da je u početku spavao na klupi i smrzavao se, kao i da je spavao u ulazu zgrade jer nije imao novca. Hasan je iz rodnog grada došao u prestonicu, a kako kaže, njegov put nije bio nimalo lak. -… »
Vesti dana »

Pronađen David iz Predejana: Prijatelji potvrdili srećne vesti: "Bio je u selu u kom je nestao"
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Tragična sudbina porodice Vuković: Milan i njegova sestra Klaudija umrli jedno za drugim, u razmaku od 2 meseca: Ona zauvek sklopila oči u svom domu, a on poginuo u nesreći (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

NUNS osudio današnje napade na novinare tokom izveštavanja sa skupa u Jelašnici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana