Povezane vesti
Da li možete da zamislite Bregovića kako peva Hit Sandre Afrike? Isplivao snimak, Brega peva: Neko će mi noćas napraviti sina…
Kurir 02.05.2024
Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je snimak star nekoliko godina, na kojem Goran Bregović izvodi dobro poznati hit Sandre Afrike. Da li biste mogli da povežete legendu jugoslovenske rok muzike, Gorana Bregovića, i pop-folk pevačicu koja mami uzdahe… »
(Video) "Neko će mi noćas napraviti sina": Goran Bregović uzeo gitaru, pa zapevao hit Sandre Afrike, ljudi u neverici
Blic 02.05.2024
Snimak na kojem Goran Bregović izvodi pesmu Sandre Afrike "Neko će mi noćas napraviti sina" postao je pravi hit na društvenim mrežama. Naime, na TikToku osvanuo je snimak koji je nastao pre nekoliko godina u emisiji "Amidži šou". Tada je Brega uz gitaru… »
Vesti dana »

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 15 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 7 minutajoš 41 povezana

Uhapšen Miša Bačulov, osumnjičen da je sinoć predvodio napad na policiju u Novom Sadu (video)
Blic pre 2 minutajoš 19 povezanih

Razgovor Milera i Lučića: Znam da je Vučić uznemiren, ali ne mogu odmah da rasparčam Junajted mediju
Beta pre 27 minutajoš 35 povezanih

Bačulova sumnjiče za napad na službeno lice i da je predvodnik napada na policiju: Oglasio se MUP o privođenju u Novom Sadu
Nova pre 42 minutajoš 24 povezane