Povezane vesti
Ode točak! Ovakav prizor retko se viđa: Čoveku odleteo točak usred vožnje u blizini hotela Moskva (video)
Kurir 02.05.2024
BEOGRAD - Čoveku upravo odleteo točak usred vožnje u blizini hotela Moskva, glasi opis prizora koji je kamerom zabeležen danas u centru Beograda i objavljen na popularnoj beogradskoj Instagram stranici... View this post on Instagram A post shared by… »
"Prijatelju, jel' ono naš točak" Usred vožnje u centru Beograda čoveku odleteo deo sa automobila, samo se zakotrljao…
Alo 02.05.2024
Za neke jeziv, za druge smešan prizor zabeležen je danas u centru Beograda, kada je čoveku usred vožnje otpao točak sa automobila. Na snimku koji je objavila stranica Moj_Beograd može se videti kako se otpali točak kotrlja na trotoaru. A post… »
"Prijatelju, je li ono naš: Točak?" Incident kod hotela Moskva: Točak odleteo s automobila usred vožnje (video)
Blic 02.05.2024
Jednom automobilu je danas otpao točak u blizini hotela Moskva. Točak automobila je otpao usred vožnje. Naime, kako prenosi Instagram stranica "moj_beo_grad_", do incidenta je došlo u toku prepodneva, kada je otpao točak sa jednog vozila u toku… »
Čoveku otpao točak usred Beograda: Žena pre 2 meseca umrla zbog sličnog incidenta, a sad je ljudima smešno
Telegraf 02.05.2024
"Prijatelju jel' ono naš točak", napisao je jedan korisnik, šaleći se, u komentarima. Jeziv prizor zabeležen je danas u centru Beograda, kada je čoveku usred vožnje odleteo deo sa automobila. Na snimku koji je objavila stranica Moj_Beograd može se… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 1 satjoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana