Povezane vesti
Umrla glumica Marica Vuletić Naumović: Maja Volk slomljena zbog smrti prijateljice: "Pretužna sam"
Blic 02.05.2024
Rediteljka i glumica Marica Vuletić Naumović preminula je iznenada nakon kratke i teške bolesti, objavila je njena prijateljica Maja Volk. "Umrla je još jedna vedra vodolija, glumica i rediteljka Marica Vuletić Naumović, sa kojom sam se toliko puta… »
Preminula Marica Vuletić Naumović: Čuvena glumica izgubila bitku sa teškom bolešću
Mondo 02.05.2024
Marica Vuletić Naumović preminula je u 62. godini. Marica Vuletić Naumović preminula je u 62. godini. Rediteljka i glumica Marica Vuletić Naumović preminula je iznenada nakon kratke i teške bolesti. Vest o njenoj smrti objavila je i potvrdila njena… »
Preminula glumica nakon teške i kratke bolesti
Telegraf 02.05.2024
Ostvarila je više od 50 uloga, i odigrala 1.000 predstava. Marica Vuletić Naumović, poznata rediteljka i glumica preminula je iznenada nakon kratke i teške bolesti u 63. godini. Tužnu vest objavila je Maja Volk na društvenim mrežama. - Umrla je još jedna… »
Preminula čuvena glumica i rediteljka Rođena u Zemunu, predavala u Banjaluci, a ovu su uloge i režije po kojima je pamtimo
Kurir 02.05.2024
Rediteljka i glumica Marica Vuletić Naumović preminula je iznenada nakon kratke i teške bolesti, objavila je njena prijateljica Maja Volk. "Umrla je još jedna vedra vodolija, glumica i rediteljka Marica Vuletić Naumović, sa kojom sam se toliko puta… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: „Ostajem u Srpskoj i na funkciji, o meni odlučuje narod“
Nova pre 21 minutajoš 46 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 29 povezanih

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 10 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane