Povezane vesti
Novosađanka pronašla novac, pa ‘provalila’ foru kako da pronađe i pravog vlasnika (FOTO)
Luftika 02.05.2024
Jedna žena iz Novog Sada oduševila je korisnike društvenih mreža poštenim gestom za praznike. Naime, ona je na ulici pronašla izgubljeni novac, a potom se dosetila i kako da ga vrati u prave ruke. “Pronašla sam vaš novac na uglu sa ulicom Novosadskog… »
Pronašla sam vaš novac Novosađanka našla keš na kasi, pa odlučila da pronađe vlasnika! Ostavila broj fona, ljudi oduševljeni…
Dnevnik 02.05.2024
Jedna Novosađanka oduševila je Srbiju plemenitim i poštenim gestom za praznike. Naime, prema onome što može da se vidi na društvenim mrežama, ona je na ulici pronašla novac, nakon čega je odlučila da ga vrati onome kome pripada. - Pronašla sam vaš novac… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana