Повезане вести

Годишњица масовног убиства у школи "Владислав Рибникар" - Музичко-сценским програмом и песмом Софијиног оца завршено Буђење…

Годишњица масовног убиства у школи "Владислав Рибникар" - Музичко-сценским програмом и песмом Софијиног оца завршено Буђење…

РТВ 03.05.2024
БЕОГРАД - Обележавање прве годишњице масовног убиства у Основној школу ''Владислав Рибникар'', у оквиру посебног комеморативног програма ''Буђење'', завршило се вечерас музичко-сценским програмом, који је замишљен као израз… »
Потресне сцене испред "рибникара" и на ташмајдану: Родитељи загрљени: Јецаји и мук, на месту где су одрастала убијена деца…

Потресне сцене испред "рибникара" и на ташмајдану: Родитељи загрљени: Јецаји и мук, на месту где су одрастала убијена деца…

Блиц 03.05.2024
Родитељи деце страдале у пуцњави у ОШ "Владислав Рибникар" стигли су око 8.10 сати на место где су њихови најдражи изгубили животе пре тачно годину дана. На месту трагедије сваког тренутка пристиже све више људи како би одали… »
„Наставница се придигла, одмах смо је збринули. Више никоме нисмо могли помоћи“: Потресна исповест докторке Иване која је прва…

„Наставница се придигла, одмах смо је збринули. Више никоме нисмо могли помоћи“: Потресна исповест докторке Иване која је прва…

Нова 03.05.2024
"Ушла сам и питала је какво стање, а онда сам јој рекла: "Каћа, ова девојчица још дише!". Пришла сам јој и са екипом са којом сам дошла, збринули смо је онолико колико смо могли. Потом сам се окренула и видела наставницу која се… »
КК Партизан одао почаст жртвама трагедије из "рибникара"! Емотивна порука црно-белих на друштвеним мрежама: "Годину дана…

КК Партизан одао почаст жртвама трагедије из "рибникара"! Емотивна порука црно-белих на друштвеним мрежама: "Годину дана…

Курир 03.05.2024
Људи из КК Партизан огласили су се на друштвеним мрежама и емотивном поруком одали су почаст жртвама једне од највећих трагедија у историји наше земље која се десила у ОШ "Владислав Рибникар". Пре тачно годину дана десила се… »
"Буђење" – сатница обележавања годишњице масовног убиства у ОШ "Владислав Рибникар"

"Буђење" – сатница обележавања годишњице масовног убиства у ОШ "Владислав Рибникар"

РТС 03.05.2024
Навршава се годину дана од масовног убиства у Основној школи "Владислав Рибникар" 3. маја. Тим поводом је организован програм "Буђење", који треба да означи почетак вишеслојног процеса меморизације, наводи Мултидисциплинарни тим… »
Порфирије: За бољи свет се морамо борити, али добротом

Порфирије: За бољи свет се морамо борити, али добротом

Телеграф 03.05.2024
Према његовим речима, лепо васпитање, искрено пријатељство, љубав и пожртвованост имају смисла зато што их Бог потврђује и зато што им се анђели радују. Патријарх српски Порфирије изјавио је данас, поводом годину дана од… »
Приче о губитку, љубави и нади: Сећање на жртве масакра у ОШ "Владислав Рибникар": Сви су имали велике снове, 3. мај их је…

Приче о губитку, љубави и нади: Сећање на жртве масакра у ОШ "Владислав Рибникар": Сви су имали велике снове, 3. мај их је…

Блиц 03.05.2024
Свих деветоро страдалих у масакру у ОШ "Владислав Рибникар" на челу са чуваром великог срца били су јединствени на свој начин. Гимнастичарка Бојана, хип-хоперка Ана, сликарка Мара, будући кардиолог Адриана, одбојкашица Ема… »
Година дана бола: Комеморативни дан за убијене ђаке и чувара у Рибникару

Година дана бола: Комеморативни дан за убијене ђаке и чувара у Рибникару

Н1 Инфо 03.05.2024
Данас се обележава годишњица трагедије у Основној школи "Владислав Рибникар" и одржава комеморација жртвама незапамћеног злочина када је тада тринаестогодишњи К.К. убио девет ђака и чувара. Убијени су Ана Божовић, Софија Негић… »

Вести дана »