Povezane vesti
"Sanjala sam ga i prvi put mi se obratio u snu moj brat" Sestra ubijenog čika Dragana iz "Ribnikara" za Kurir o bolu bez kraja!…
Kurir 03.05.2024
Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, u razgovoru za Kurir podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje… »
"Unuci pitaju kada će da: Dođe..." Potresna ispovest sestre ubijenog čuvara iz "Ribnikara" (i): "Uvek je govorio da su sva…
Blic 02.05.2024
"Dragan, Draganče, Miki kako smo ga zvali, bio je jedinstven. Od rođenja pa kroz njegovo detinjstvo, kroz tinejdžerske dane, kroz služenje vojnog roka, povratak, zaposlenje... Jednostavno, njegova glavna osobina je bila blagorodnost, plemenitost… »
Vesti dana »
Mićin: „Akademija umetnosti zloupotrebljava prostor u političke svrhe“
Serbian News Media pre 2 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 29 minutajoš 26 povezanih
Zelenski: Ukrajina se suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
N1 Info pre 14 minutajoš 30 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 49 minutajoš 26 povezanih
Dron udario u američku ambasadu! Odjeknula eksplozija u Bagdadu, PVO sistemi nisu ništa mogli
Blic pre 2 satajoš 48 povezanih