Povezane vesti
Na pitanje voditeljke, pevačica se slomila u emisiji! Slađa Alegro nije mogla da zadrži suze: Fali mi, sve više ...
Kurir 03.05.2024
Slađa Alegro rasplakala se usred emisije, a sve zbog jednog pitanja koje joj je uputila voditeljka. Slađa je, naime, jednom prilikom pustila suze pred kamerama, jer se prisetila velikog gubitka. Voditeljka je tad pitala Slađu da li joj nešto u životu… »
Pevačica se slomila usred emisije: Nije mogla da se kontroliše, pa pustila suze: "Kako dani prolaze sve mi je teže"
Blic 03.05.2024
Folk pevačica Slađa Alegro rasplakala se usred emisije, a sve zbog jednog pitanja koje joj je uputila voditeljka. Slađa je, naime, jednom prilikom pustila suze pred kamerama, jer se prisetila velikog gubitka. Voditeljka je tad pitala Slađu da li joj… »
Vesti dana »

Protest "Vostani Serbije" sutra i u Novom Sadu: Studenti objavili plan i satnicu
Radio 021 pre 1 satjoš 41 povezana

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 11 povezanih

Koliko će zaraditi osvajač Lige šampiona? Od ove sume će vam se zavrteti u glavi
Večernje novosti pre 2 satajoš 40 povezanih

Studentski i građanski protest u Šapcu – doček maratonaca i biciklista na gradskom trgu
RTS pre 2 satajoš 5 povezanih