Povezane vesti
Karlos Alkaraz zbog povrede propušta masters u Rimu
Politika 03.05.2024
MADRID – Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je danas da zbog povrede ruke preskače masters u Rimu koji je na programu sledeće nedelje. „Osećao sam bol posle igranja u Madridu, nelagodnost u ruci. Danas sam bio na testovima i imam edem… »
Alkaras se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede
Danas 03.05.2024
Španski teniser Karlos Alkaras povukao se danas sa predstojećeg mastersa u Rimu zbog povrede podlaktice. Treći teniser sveta je to saopštio dva dana pošto je izgubio od Rusa Andreja Rubljova u četvrtfinalu mastersa u Madridu, gde je pokušavao da… »
Tek što se vratio, a mora na pauzu: Alkaras odustao od Rima!
Vesti online 03.05.2024
Tek što se vratio tenisu, vezao tri pobede u Madridu, priznao da razmišlja o tituli, pa izgubio od Andreja Rubljova u četvrtfinalu, Karlos Alkaras mora na novu pauzu zbog povrede. Treći teniser sveta objavio je danas da se povlači sa mastersa u Rimu… »
Alkaras se povukao sa još jednog turnira
Sportski žurnal 03.05.2024
Vuče povredu od Madrida. Španski teniser Karlos Alkaraz otkazao je učešće na masters turniru u Rimu, što je objavio putem društvenih medija. U pitanju je povreda ruke. -Osećao sam bol posle igranja u Madridu, nelagodnost u ruci. Danas sam bio na… »
Šok! Karlos Alkaraz odustao od mastersa u Rimu
Večernje novosti 03.05.2024
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je danas da zbog povrede ruke preskače masters u Rimu koji je na programu sledeće nedelje. FOTO: Tanjug/AP - Osećao sam bol posle igranja u Madridu, nelagodnost u ruci. Danas sam bio na testovima i imam edem… »
Katastrofa za alkaraza: Španac odustao od još jednog turnira i ostavio Novaka na vrhu! (foto)
Hot sport 03.05.2024
Alkaraz ima ozbiljne probleme sa povredom Španski teniser Karlos Alkaraz neće učestvovati na Mastersu u Rimu, kako je objavio preko svog Instagram profila. Razlog za odustajanje je povreda, tačnije bol u ruci koju je osetio nakon igranja u Madridu… »
Alkaraz odustao od Rima!
Sportske.net 03.05.2024
Karlos Alkaraz odlučio je da ne igra na mastersu u Rimu, zbog povrede desne ruke. Trećeg tenisera sveta je mučila desna podlaktica, igrao je u Madridu uprkos tome, ali je ispao u četvrtfinalu od Andreja Rubljova. Očigledno je da nije mogao da se… »
Taman se vratio, a mora na pauzu: Alkaraz odustao od Rima!
Sport klub 03.05.2024
Taman što se vratio tenisu, vezao tri pobede u Madridu, priznao da razmišlja o tituli, pa izgubio od Andreja Rubljova u četvrtfinalu, Karlos Alkaraz mora na novu pauzu zbog povrede. Treći teniser sveta objavio je danas da se povlači sa Mastersa u… »
Novi šok: Alkaraz odustao od rima Olakšan put Novaku!
Dnevnik 03.05.2024
Problemi za jednog od glavnih konkurenata Đokoviću za osvajanje Mastersa u prestonici Italije. Novi šok u svetu tenisa, jer je Karlos Alkaraz otkazao učešće na Master turniru u Rimu što je objavio na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Izvučen BMW koji je sleteo s puta na Voždovcu: Deca koja su ukrala auto, srećom, nepovređena
Blic pre 59 minutajoš 3 povezane
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Osumnjičenima u slučaju kanal Ibar-Lepenac produžen pritvor za još dva meseca
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
"To se neće dogoditi": Blinken: Trampova ideja o pripajanju Grenlanda Americi nije dobra
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana