Povezane vesti

Karlos Alkaraz zbog povrede propušta masters u Rimu

Karlos Alkaraz zbog povrede propušta masters u Rimu

Politika 03.05.2024
MADRID – Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je danas da zbog povrede ruke preskače masters u Rimu koji je na programu sledeće nedelje. „Osećao sam bol posle igranja u Madridu, nelagodnost u ruci. Danas sam bio na testovima i imam edem… »
Alkaras se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede

Alkaras se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede

Danas 03.05.2024
Španski teniser Karlos Alkaras povukao se danas sa predstojećeg mastersa u Rimu zbog povrede podlaktice. Treći teniser sveta je to saopštio dva dana pošto je izgubio od Rusa Andreja Rubljova u četvrtfinalu mastersa u Madridu, gde je pokušavao da… »
Tek što se vratio, a mora na pauzu: Alkaras odustao od Rima!

Tek što se vratio, a mora na pauzu: Alkaras odustao od Rima!

Vesti online 03.05.2024
Tek što se vratio tenisu, vezao tri pobede u Madridu, priznao da razmišlja o tituli, pa izgubio od Andreja Rubljova u četvrtfinalu, Karlos Alkaras mora na novu pauzu zbog povrede. Treći teniser sveta objavio je danas da se povlači sa mastersa u Rimu… »
Alkaras se povukao sa još jednog turnira

Alkaras se povukao sa još jednog turnira

Sportski žurnal 03.05.2024
Vuče povredu od Madrida. Španski teniser Karlos Alkaraz otkazao je učešće na masters turniru u Rimu, što je objavio putem društvenih medija. U pitanju je povreda ruke. -Osećao sam bol posle igranja u Madridu, nelagodnost u ruci. Danas sam bio na… »
Šok! Karlos Alkaraz odustao od mastersa u Rimu

Šok! Karlos Alkaraz odustao od mastersa u Rimu

Večernje novosti 03.05.2024
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je danas da zbog povrede ruke preskače masters u Rimu koji je na programu sledeće nedelje. FOTO: Tanjug/AP - Osećao sam bol posle igranja u Madridu, nelagodnost u ruci. Danas sam bio na testovima i imam edem… »
Katastrofa za alkaraza: Španac odustao od još jednog turnira i ostavio Novaka na vrhu! (foto)

Katastrofa za alkaraza: Španac odustao od još jednog turnira i ostavio Novaka na vrhu! (foto)

Hot sport 03.05.2024
Alkaraz ima ozbiljne probleme sa povredom Španski teniser Karlos Alkaraz neće učestvovati na Mastersu u Rimu, kako je objavio preko svog Instagram profila. Razlog za odustajanje je povreda, tačnije bol u ruci koju je osetio nakon igranja u Madridu… »
Alkaraz odustao od Rima!

Alkaraz odustao od Rima!

Sportske.net 03.05.2024
Karlos Alkaraz odlučio je da ne igra na mastersu u Rimu, zbog povrede desne ruke. Trećeg tenisera sveta je mučila desna podlaktica, igrao je u Madridu uprkos tome, ali je ispao u četvrtfinalu od Andreja Rubljova. Očigledno je da nije mogao da se… »
Taman se vratio, a mora na pauzu: Alkaraz odustao od Rima!

Taman se vratio, a mora na pauzu: Alkaraz odustao od Rima!

Sport klub 03.05.2024
Taman što se vratio tenisu, vezao tri pobede u Madridu, priznao da razmišlja o tituli, pa izgubio od Andreja Rubljova u četvrtfinalu, Karlos Alkaraz mora na novu pauzu zbog povrede. Treći teniser sveta objavio je danas da se povlači sa Mastersa u… »
Novi šok: Alkaraz odustao od rima Olakšan put Novaku!

Novi šok: Alkaraz odustao od rima Olakšan put Novaku!

Dnevnik 03.05.2024
​​​​​​​Problemi za jednog od glavnih konkurenata Đokoviću za osvajanje Mastersa u prestonici Italije. Novi šok u svetu tenisa, jer je Karlos Alkaraz otkazao učešće na Master turniru u Rimu što je objavio na društvenim mrežama… »

Vesti dana »