Повезане вести
"Оставио је ранац пун муниције поред емине клупе" Родитељи убијене девојчице отворили душу на годишњицу ужаса у ОШ "Рибникар"…
Курир 03.05.2024
Нина и Драган Кобиљски, родитељи девојчице Еме, која је убијена у масакру у школи "Владислав Рибникар" у документарцу на дан годишњице злочина кроз сузе су описали кобни дан у ком су доживели остварење најгоре ноћне море било… »
"Плакао сам, није срамота то рећи" Бранко Ружић на годишњицу злочина отворио душу - Те слике ће ме пратити до краја живота…
Курир 03.05.2024
Прошло је годину дана од убиства у ОШ Владислав Рибникар, а тадашњи министар просвете Бранко Ружић каже да ће га слике са увиђаја пратити док је жив. "Најтеже ми је било да обавим разговоре са родитељима. Неке од њих сам… »
"Плакао сам... Много је тешко... Те слике ће ме пратити до краја живота": Бранко Ружић на годишњицу масакра
Телеграф 03.05.2024
"Најтеже ми је било да обавим разговоре са родитељима. Неке од њих сам налазио на препознавању њихове мртве деце", рекао је Ружић. Прошло је годину дана од убиства у ОШ "Владислав Рибникар", а тадашњи министар просвете… »
Вести дана »

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 25 минутајош 1 повезана