Povezane vesti
Alkaras se povukao sa mastersa u Rimu zbog povrede
Radio sto plus 03.05.2024
Treći teniser sveta je to saopštio dva dana pošto je izgubio od Rusa Andreja Rubljova u četvrtfinalu mastersa u Madridu, gde je pokušavao da osvoji treću uzastopnu titulu. “Osetio sam bol posle turnira u Madridu, nelagodu u ruci. Danas sam obavio testove… »
Novi šok u svetu tenisa! Karlos Alkaraz odustao od još jednog turnira!
Kurir 03.05.2024
Španski teniser Karlos Alkaraz neće igrati na Mastersu u Rimu. Mladi Španac ovu vest podelio je preko svog Instagram profila, a povod odustajanja je povreda, odnosno bol u ruci. - Osetio sam bol nakon igranja u Madridu, nelagodnost u mojoj ruci. Danas… »
Vesti dana »

Završen sastanak trampovog izaslanika sa Putinom, trajao 3 sata! Ruska državna agencija ni ne pominje ultimatum koji je američki predsednik dao Rusiji (foto)
Kurir pre 47 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Potpredsednik Vlade Srbije o Dodikovoj smeni: Srpski narod neće ćutati na nepravdu
In medija pre 17 minutajoš 19 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 12 minutajoš 103 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 24 povezane