Povezane vesti
"U saobraćaju sam psihički nestabilan" Evo koliko puta je Desingerica padao vožnju: Izbacivali me, boli uvo
Mondo 03.05.2024
Kontroverzni reper Desingerica otkrio je da je testove za vožnju padao pet puta, ali i iz kog puta je položio praktični deo. Kontroverzni reper Desingerica otkrio je da je testove za vožnju padao pet puta, ali i iz kog puta je položio praktični deo… »
(Video) "Nekad znakovi zavaraju jer se promeni geografija": Desingerica kaže da zna sva pravila u saobraćaju: "pao sam pet…
Blic 03.05.2024
Popularni izvođač nas je provozao kolima, a naša voditeljka ga je iznenadila priručnikom za polaganje vožnje. Dragomir Despić Desingerica pokazao nam je koliko je vešt za volanom i otkrio koliko saobraćajnih znakova zna. - Nekad ti znakovi znaju da… »
Vesti dana »
Mali u Vašingtonu: Srbija uspešno odolela pritiscima energetske krize
Politika pre 4 satijoš 37 povezanih
Đurović ocrnio jednog igrača zvezde posle poraza od Reala: "Bio je naslabiji ove sezone"! Pomenuo je potom sudije i Partizan
Kurir pre 5 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Desetodnevno primirje između Izraela i Libana; Hegset: Blokiraćemo iranske luke “dok god bude potrebno”
RTS pre 30 minutajoš 51 povezana
Ovog vikenda zaobiđite ove delove grada: Beogradski maraton menja mapu prestonice, ove ulice će biti zatvorene od petka
Mondo pre 7 satijoš 27 povezanih