Povezane vesti
Zlata Numanagić naglo izgubila 18 kilograma, doktor iskolačio oči kad je ugledao FOTO
Svet & Skandal 03.05.2024
Bolest Zlate Numanagić rešena po hitnom postupku Srpska glumica Zlata Numanagić, ostvarila je veliki broj uloga, ali ju je proslavila uloga Lole u kultnoj seriji “Srećni ljudi”. Ona ne govori često o privatnom životu, ali je jednom prilikom otvoreno… »
"Naglo sam počela da gubim kilažu, izgubila sam 18 kg" Glumica morala na hitnu operaciju: "Doktor je iskolačio oči kad me je…
Blic 03.05.2024
Srpska glumica Zlata Numanagić, ostvarila je veliki broj uloga, ali ju je proslavila uloga Lole u kultnoj seriji "Srećni ljudi". Ona ne govori često o privatnom životu, ali je jednom prilikom otvoreno pričala o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 8 satijoš 1 povezana