Povezane vesti
Plenković o Milanoviću: Kršitelj Ustava kaže da sam se ja vratio u ustavne okvire?
SEEbiz 03.05.2024
VUKOVAR - Nastavljaju se pregovori oko sastavljanja saborske većine i nove hrvatske vlade, a danas će predstavnici HDZ-a, koji je na izborima osvojio 61 mandat, s članovima Domovinskog pokreta razgovarati u Vukovaru. U Vukovaru je premijer Andrej… »
Plenković: Nastavljamo pregovore s Domovinskim pokretom o parlamentarnoj većini
Danas 03.05.2024
Tehnički premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković izjavio je danas da očekuje nastavak razgovora s desničarskim Domovinskim pokretom (DP) o formiranju parlamentarne većine i vlade. „Mislim da nam treba još nekoliko… »
Plenković nastavlja pregovore sa Domovinskim pokretom o parlamentarnoj većini
Slobodna Evropa 03.05.2024
Tehnički premijer i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković izjavio je u petak da očekuje nastavak razgovora sa desničarskim Domovinskim pokretom (DP) o formiranju parlamentarne većine i vlade. "Mislim da nam treba još nekoliko… »
Vesti dana »

Dugo toplo leto tek stiže: Temperature će ići do 45 stepeni, meteorolozi izneli prognozu do kada će vrućine trajati
NIN pre 45 minutajoš 30 povezanih

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći
Serbian News Media pre 50 minutajoš 32 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 21 minutajoš 25 povezanih

Bravo: Tražimo hitnu reakciju policije zbog okupljanja u crno obučenih grupa na Limanu; TV N1 javlja da se upravo dešava tuča
Danas pre 11 minutajoš 8 povezanih

Hitna sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija zbog izraelskog plana o okupaciji Gaze
Danas pre 1 satjoš 7 povezanih