Povezane vesti
Plenković o Milanoviću: Kršitelj Ustava kaže da sam se ja vratio u ustavne okvire?
SEEbiz 03.05.2024
VUKOVAR - Nastavljaju se pregovori oko sastavljanja saborske većine i nove hrvatske vlade, a danas će predstavnici HDZ-a, koji je na izborima osvojio 61 mandat, s članovima Domovinskog pokreta razgovarati u Vukovaru. U Vukovaru je premijer Andrej… »

Plenković: Nastavljamo pregovore s Domovinskim pokretom o parlamentarnoj većini
Danas 03.05.2024
Tehnički premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković izjavio je danas da očekuje nastavak razgovora s desničarskim Domovinskim pokretom (DP) o formiranju parlamentarne većine i vlade. „Mislim da nam treba još nekoliko… »

Plenković nastavlja pregovore sa Domovinskim pokretom o parlamentarnoj većini
Slobodna Evropa 03.05.2024
Tehnički premijer i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković izjavio je u petak da očekuje nastavak razgovora sa desničarskim Domovinskim pokretom (DP) o formiranju parlamentarne većine i vlade. "Mislim da nam treba još nekoliko… »

Vesti dana »
Skupština o biračkom spisku i leks specijalisu za Generalštab: Poslanici o Hrki, Ćacilendu, svadbarskoj muzici...
NIN pre 15 minutajoš 100 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka treći dan štrajkuje glađu: Skandiranja "Aco Srbine" iz Ćacilenda, policija ih obezbeđuje
N1 Info pre 15 minutajoš 41 povezana
Švedska preusmerava pomoć Srbiji sa državnih institucija na civilno društvo zbog problema u vladavini prava
Naslovi.ai pre 1 satjoš 6 povezanih