Povezane vesti
100.000 jedva dovoljno: Koliko su plate po gradovima u Srbiji, a koliko je zaista potrebno za život?
Jug press 03.05.2024
LESKOVAC-SREMSKA MITROVICA-KRUŠEVAC-KRALJEVO-PRIJEPOLJE Autor: Local Press Prosečna plata nije dovoljna za normalan život u Srbiji, smatraju građani Srbije, pogotovo imajući u vidu podatak da većina ima primanja manja od zvaničnog proseka. Prosečna… »
Rezultat ankete u gradovima Srbije: Prosečna plata nije dovoljna za normalan život
Moj Novi Sad 03.05.2024
Prosečna plata nije dovoljna za normalan život u Srbiji, rezultati su anketa koje su lokalni mediji u šest gradova u Srbiji uradili sa građanima, koji su se najčešće izjašnjavali da je za pristojan život potrebna plata od 100.000 dinara. Kako je saopštio… »
Rezultati ankete u šest gradova u Srbiji: Za pristojan život potrebna plata od 100.000 dinara
Radio sto plus 03.05.2024
Kako je saopštio Lokal pres (Local Press), prosečna zarada u Srbiji je u februaru iznosila je 94.125 dinara, uz podatak da “svaki drugi stanovnik zarađuje manje od 73.000 dinara”, dok prosek podiže, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, svega… »
Vesti dana »
(BLOG) Jaćimović i njegov sin štrajkuju glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali"
N1 Info pre 54 minutajoš 48 povezanih
Od Zrenjaninca oduzeto 10,15 grama marihuane, nakon saslušanja mu određen pritvor
Zrenjaninski pre 50 minutajoš 25 povezanih