Повезане вести

Био сам звезда, а они одрасли без мене! Ђуровић доживео трагедију у породици, овако причао о деци: То није то!

Био сам звезда, а они одрасли без мене! Ђуровић доживео трагедију у породици, овако причао о деци: То није то!

Мондо 03.05.2024
Вест о смрти у породици Владе Ђуровића потресла све. Вест о смрти у породици Владе Ђуровића потресла све. Познати српски кошаркашки тренер Владе Ђуровић доживео је трагедију у породици, јер је његов син у петак пронађен мртав… »
Ужасне вести: Син чувеног тренера Владе Ђуровића пронађен мртав

Ужасне вести: Син чувеног тренера Владе Ђуровића пронађен мртав

Вечерње новости 03.05.2024
НЕБОЈША Ђуровић (49), син чувеног кошаркашког тренера Владе Ђуровића пронађен је у Београду овог петка око 14 часова мртав, пренео је "Спортал". СТАВ Владе Ђуровић/ФОТО: Н. Параушић Узрок смрти још увек није познат, а Небојша је… »
Познати детаљи поводом смрти сина чувеног тренера: Пријављен нестанак, познато и да ли је било насиља!

Познати детаљи поводом смрти сина чувеног тренера: Пријављен нестанак, познато и да ли је било насиља!

Хот спорт 03.05.2024
Познати нови детаљи. Син прослављеног кошаркашког тренера Влада Ђуровића, Небојша Ђуровић (49), пронађен је мртав у петак у Београду око 14 часова, сазнаје Спортал. Небојша је био једно од двоје деце Влада, поред ћерке Нине… »
Пријавио нестанак сина, а онда је нађено тело! Нови детаљи трагедије у породици Влада Ђуровића

Пријавио нестанак сина, а онда је нађено тело! Нови детаљи трагедије у породици Влада Ђуровића

Мондо 03.05.2024
Тренер је алармирао полицију дан пре него што је откривен трагичан исход. Тренер је алармирао полицију дан пре него што је откривен трагичан исход. Познати српски кошаркашки тренер Владе Ђуровић доживео је трагедију у породици… »
Нови детаљи: Владе Ђуровић јуче пријавио нестанак сина полицији, данас стигла трагична вест

Нови детаљи: Владе Ђуровић јуче пријавио нестанак сина полицији, данас стигла трагична вест

Телеграф 03.05.2024
Тело је послато на обдукцију по налогу Вишег јавног тужилаштва. Страшне вести уздрмале су данас кошаркашку Србију након што се сазнало да је син прослављеног тренера Владе Ђуровића, Небојша (49) пронађен мртав у петак око 14.00… »
Трагични губитак: Син Влада Ђуровића пронађен мртав у Београду.

Трагични губитак: Син Влада Ђуровића пронађен мртав у Београду.

Хот спорт 03.05.2024
Детаљи ове велике трагедије још увек нису познати Син прослављеног кошаркашког тренера Влада Ђуровића, Небојша Ђуровић (49), пронађен је мртав у петак у Београду око 14 часова, сазнаје Спортал. Небојша је био једно од двоје… »
Син Влада Ђуровића пронађен мртав

Син Влада Ђуровића пронађен мртав

Б92 03.05.2024
Син кошаркашког тренера Влада Ђуровића Небојша Ђуровић (49) пронађен је мртав у петак у Београду око 14 часова, пренео је Спортал. Детаљи ове трагедије још нису познати. Иначе, Небојша је био једно од двоје деце кошаркашког… »

Вести дана »