Povezane vesti
(Video): Ovde će Nikola Rokvić sa porodicom dočekati Vaskrs Objavio snimak i otkrio gde se trenutno nalazi: "Jako sam…
Blic 04.05.2024
Pevač Nikola Rokvić, nakon 13 dana hodočašća, stigao je do Hrama Sv. Nikole, gde će sa porodicom večeras dočekati Vaskrs. Rokvić se oglasio baš sa ovog mesta, i tom prilikom je otkrio da je veoma srećan. - Pomaže Bog, dragi ljudi, stigao sam… »
„Četiri kilometra idem po blatu, noge su mi mokre“: Nikola Rokvić na mukama 13. dana hodočašća (VIDEO)
Nova 04.05.2024
Pevač Nikola Rokvić već 13 dana pešači od Beograda do Egine. Pevač će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Eginskog. Nikolin cilj je da prikupi sredstva za pomoć deci koja su onkološki pacijenti, a javnost svakodnevno… »
"Dobri ljudi, skupili smo 14 miliona" Nikola Rokvić se oglasio s puta, evo gde će dočekati Vaskrs!
Mondo 04.05.2024
Nikola Rokvić se oglasio iz Makedonije i otkrio koliki je novac prikupljen za fondaciju. Nikola Rokvić se oglasio iz Makedonije i otkrio koliki je novac prikupljen za fondaciju Nikola Rokvić već trinaest dana putuje do Grčke, a danas se oglasio sa… »
Nikola 13. Dana hodočašća Stigao na sveto mesto: Večeras ćemo ovde dočekati vaskrs, velika je radost prisutna kod mene…
Dnevnik 04.05.2024
Nikola Rokvić već trinaest dana putuje do Grčke, a sve to bez ikakvog prevoznog sredstva. Krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog gde će se pevač pokloniti i završiti svoje hodočašće. Pevač se svakodnevno javlja i otkriva detalje ovog… »
(Video) Nikola Rokvić objavio važnu vest! Otkrio koliko je para skupljeno nakon 13 dana: Cifra znatno skočila, pevač…
Blic 04.05.2024
Nikola Rokvić pre 13 dana krenuo je na pešačenje od Beograda do Egine, a pevač će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Edinskog gde će se pokloniti i završiti svoje hodočašće. Nikola će tokom puta sakupljati novac za… »
"Večeras ćemo ovde dočekati vaskrs" Nikola Rokvić sa suzama u očima otkrio gde se nalazi i po čemu je poznata ova…
Kurir 04.05.2024
Nikola Rokvić već trinaest dana putuje do Grčke, a sve to bez ikakvog prevoznog sredstva. Krajnji cilj je manastir Nektarija Edinskog gde će se pevač pokloniti i završiti svoje hodočašće. Pevač se svakodnevno javlja i otkriva detalje ovog… »
Nikola Rokvić naišao na poteškoće u Makedoniji, a onda objavio radosne vesti! (VIDEO)
Svet plus 04.05.2024
Nikola Rokvić, započeo je svoju humanitarnu misiju za decu. Naime, on je odlučio da pešači do Grčke, kako bi prikupio novac za pedijatrisku onkologiju preko svoje Fondacije "Porodica". Popularni pevač krenuo je peške do čuvenog manastira Svetog… »
I od goreg ima gore! Nikola Rokvić pešači 13. dan, oglasio se s puta - "4 kilometra po blatu, noge su mi mokre"
Mondo 04.05.2024
Nikola Rokvić na hodočašću do Grčke. Nikola Rokvić na hodočašću do Grčke Pevač Nikola Rokvić već 13 dana pešači od Beograda do Egine. Pevač će preći 1.060 kilometara kako bi stigao do manastira Nektarija Edinskog. Nikolin cilj je da… »
Nikola Rokvić se javio od ranog jutra, ovaj dan sačekali su ga najteži uslovi: "Koliko god da sam se mučio..."
Telegraf 04.05.2024
U makedoji ga nisu sačekali baš najbolji uslovi za pešačenje do Egine. Pevač Nikola Rokvić započeo je od jutros, 4. maja, 13 dan svog hodočašća do Egine, a sa svojim pratiocima je podelio kako mu je započelo jutro u Makedoniji. Nikolin ozbiljni… »
Vesti dana »
![BLOG UŽIVO Nišlije pešačile 15 kilometara do Merošine: Tri kolone dočekane kao „oslobodioci“ uz aplauze i osveženje](https://nstatic.net/044/38937044xfziiu.jpg)
BLOG UŽIVO Nišlije pešačile 15 kilometara do Merošine: Tri kolone dočekane kao „oslobodioci“ uz aplauze i osveženje
Nova pre 22 minutajoš 28 povezanih
![Nakon jutarnjeg mraza, sunčano i vetrovito, od srede preokret](https://nstatic.net/598/38936598dzzhvl.jpg)
Nakon jutarnjeg mraza, sunčano i vetrovito, od srede preokret
Glas Zapadne Srbije pre 7 satijoš 14 povezanih
![Zorana Zečević, hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare](https://nstatic.net/347/38937347yhexfw.jpg)
Zorana Zečević, hirurg, funkcioner Zavetnika i otac državnog sekretara godinama drži nelegalne domove za stare
Serbian News Media pre 5 satijoš 5 povezanih
![Hiljade roditelja traže da sve novosadske škole potpuno obustave rad](https://nstatic.net/866/38938866ifrxnw.jpg)
Hiljade roditelja traže da sve novosadske škole potpuno obustave rad
Beta pre 51 minutajoš 14 povezanih