Povezane vesti
"Ja sam se posvetila njemu, a on drugoj ženi" Snežana Dakić nikad iskrenije o krahu braka: Nisam želela da se mirimo...
Kurir 04.05.2024
Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu, odnosima i kroz šta je prošla nakon kraha braka, otvoreno je govorila. „Posmatrala sam ga kao kompatibilnog… »
Dok sam se ja posvetila detetu on je drugoj! Snežana Dakić o periodu nakon razvoda: "Dijagnoza je bio šlog"
Mondo 04.05.2024
Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu, odnosima i kroz šta je prošla nakon kraha braka, otvoreno je govorila. Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina… »
"Ja sam se posvetila detetu, a on drugoj ženi" Snežanu Dakić prevario muž, a ovako je podnela razvod: "Dijagnoza mi je bila…
Blic 04.05.2024
Voditeljka Snežana Dakić pre nekoliko godina razvela se od supruga Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku, a o njihovom razvodu, odnosima i kroz šta ej prošla nakon kraha braka, otvoreno je govorila. „Posmatrala sam ga kao kompatibilnog… »
„Moj bivši muž je alfa mužjak bez empatije“: Snežana Dakić dala ispovest o propalom braku, jakoj suparnici i teškoj…
Nova 04.05.2024
Snežana Dakić prošla je kroz teško iskustvo na polju ljubavi u posebno izazovnom periodu, dok se borila za svoje zdravlje. Voditeljka Snežana Dakić otvoreno je govorila o svojim ljubavima, braku, razvodu, kao i zdravstvenom problemu sa koim se… »
Vesti dana »

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 5 satijoš 20 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 8 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 37 minutajoš 43 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Protesti u više od 30 gradova, studenti traže izbore (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 21 minutajoš 37 povezanih