Povezane vesti
Kao grom iz vedra neba: Janik Siner se povukao iz Rima!
Telegraf 04.05.2024
Objasnio je i zašto. Italijanski teniser Janik Siner neće učestvovati na ATP Mastersu u Rimu, pošto se sa istog povukao. Ovu informaciju je potvrdio i sam teniser, objavom na društvenim mrežama. - Nije lako napisati ovu poruku, ali nakon što sam ponovo… »
Siner propušta masters u Rimu zbog povrede
Radio 021 04.05.2024
Janik Siner, najbolji italijanski teniser, neće nastupiti na najvećem teniskom turniru koji se igra u njegovoj domovini. Šampion Australijan opena zbog povrede je propustio i masters u Madridu, a nedavno je na društvenim mrežama objavio da neće biti… »
Kakav šok! Siner se povukao iz Rima - na mrežama ostavio srceparujuću poruku, evo zbog čega preskače ovaj turnir!
Kurir 04.05.2024
Sjajni Italijan Janik Siner odustao je od ATP Mastersa u Rimu, i tako razoračarao svoje navijače. Šokantnu vest je Siner potvrdio na društvenim mrežama. - Nije lako napisati ovu poruku, ali nakon što sam ponovo razgovarao sa lekarima i specijalistima o… »
Vesti dana »
Situacija sa NIS-om pod američkim sankcijama: rok za rešenje i pregovori o prodaji udela
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 28 povezanih
Povećana tražnja za evrom podiže kurs u Srbiji, menjači ograničeni propisima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 11 povezanih
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
N1 Info pre 8 satijoš 8 povezanih
Čak 14 žarišta u Beogradu, od januara zaraženo više od 400 dece: Kako da prepoznate dečje gliste, koji su simptomi i kako se leče
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Oglasila se NBS: Preduzete mere za dodatnu stabilnost kursa dinara i evra u menjačnicama
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih