Povezane vesti
Kao grom iz vedra neba: Janik Siner se povukao iz Rima!
Telegraf 04.05.2024
Objasnio je i zašto. Italijanski teniser Janik Siner neće učestvovati na ATP Mastersu u Rimu, pošto se sa istog povukao. Ovu informaciju je potvrdio i sam teniser, objavom na društvenim mrežama. - Nije lako napisati ovu poruku, ali nakon što sam ponovo… »
Siner propušta masters u Rimu zbog povrede
Radio 021 04.05.2024
Janik Siner, najbolji italijanski teniser, neće nastupiti na najvećem teniskom turniru koji se igra u njegovoj domovini. Šampion Australijan opena zbog povrede je propustio i masters u Madridu, a nedavno je na društvenim mrežama objavio da neće biti… »
Kakav šok! Siner se povukao iz Rima - na mrežama ostavio srceparujuću poruku, evo zbog čega preskače ovaj turnir!
Kurir 04.05.2024
Sjajni Italijan Janik Siner odustao je od ATP Mastersa u Rimu, i tako razoračarao svoje navijače. Šokantnu vest je Siner potvrdio na društvenim mrežama. - Nije lako napisati ovu poruku, ali nakon što sam ponovo razgovarao sa lekarima i specijalistima o… »
Vesti dana »
Potvrđena izborna pobeda jermenskog premijera Pašinijana, Rusija tvrdi da se "mešao Zapad"
N1 Info pre 12 minutajoš 54 povezane
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 3 minutajoš 37 povezanih
VIDEO: Najmanje 19 mrtvih u jakom zemljotresu na Filipinima, pokrenut manji cunami
Radio 021 pre 2 satajoš 47 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran najavio prestanak napada na Izrael, ali i upozorio na mogućnost još jačih napada
RTV pre 33 minutajoš 27 povezanih