Povezane vesti
Kao grom iz vedra neba: Janik Siner se povukao iz Rima!
Telegraf 04.05.2024
Objasnio je i zašto. Italijanski teniser Janik Siner neće učestvovati na ATP Mastersu u Rimu, pošto se sa istog povukao. Ovu informaciju je potvrdio i sam teniser, objavom na društvenim mrežama. - Nije lako napisati ovu poruku, ali nakon što sam ponovo… »
Siner propušta masters u Rimu zbog povrede
Radio 021 04.05.2024
Janik Siner, najbolji italijanski teniser, neće nastupiti na najvećem teniskom turniru koji se igra u njegovoj domovini. Šampion Australijan opena zbog povrede je propustio i masters u Madridu, a nedavno je na društvenim mrežama objavio da neće biti… »
Kakav šok! Siner se povukao iz Rima - na mrežama ostavio srceparujuću poruku, evo zbog čega preskače ovaj turnir!
Kurir 04.05.2024
Sjajni Italijan Janik Siner odustao je od ATP Mastersa u Rimu, i tako razoračarao svoje navijače. Šokantnu vest je Siner potvrdio na društvenim mrežama. - Nije lako napisati ovu poruku, ali nakon što sam ponovo razgovarao sa lekarima i specijalistima o… »
Vesti dana »
Evropske akcije danas u minusu zbog najava novih trgovinskih carina
Insajder pre 1 satjoš 35 povezanih
TABELA - Partizan skočio za dva mesta, Zvezda ostala gde je i bila
Sportske.net pre 23 minutajoš 69 povezanih
Pored carina, Tramp pominje i "druge alate" za Grenland, za Iran "ne zna" da li je vojna intervencija na stolu
N1 Info pre 48 minutajoš 33 povezane
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 9 satijoš 6 povezanih