Povezane vesti

"Lažna Medlin Meken" se pojavila na bdenju povodom 17. godišnjice nestanka devojčice, ima jednu veliku želju

"Lažna Medlin Meken" se pojavila na bdenju povodom 17. godišnjice nestanka devojčice, ima jednu veliku želju

Telegraf 04.05.2024
Džulija Vendel (22), koja je širom sveta postala poznata kao "lažna Medi", slušala je u pratnji prijatelja, držeći pismo koje je rekla da želi da da Kejt i Geriju. Roditelji Medlin Meken nisu prisustvovali molitvenom bdenju povodom 17. godišnjice… »
17 godina od nestanka Medlin Meken održana je misa, kada se ona pojavila svi su zanemeli: „Ja sam nestala devojčica“

17 godina od nestanka Medlin Meken održana je misa, kada se ona pojavila svi su zanemeli: „Ja sam nestala devojčica“

Nova 04.05.2024
Roditelji Medlin Meken nisu sinoć bili na bdenju održanom povodom 17. godišnjice nestanka devojčice. Ali, na službi se pojavila mlada Poljakinja koja tvrdi da je ona oteta Medi. Kejt i Geri Meken poslali su poruku prisutnima, koju je pročitao… »
17 Godina od nestanka Medlin Meken: Održana misa na godišnjicu, usledio šok kada se pojavila ona: "ja sam nestala…

17 Godina od nestanka Medlin Meken: Održana misa na godišnjicu, usledio šok kada se pojavila ona: "ja sam nestala…

Blic 04.05.2024
Medlin Meken iz engleskog grada Rotlija nestala je 3. maja 2007. u portugalskom letovalištu Praja da Luz gde je bila na odmoru sa roditeljima, koji su potom trogodišnju devojčicu i njenu mlađu braću blizance ostavili da spavaju u stanu dok su oni i… »

Vesti dana »