Повезане вести

"Лажна Медлин Мекен" се појавила на бдењу поводом 17. годишњице нестанка девојчице, има једну велику жељу

"Лажна Медлин Мекен" се појавила на бдењу поводом 17. годишњице нестанка девојчице, има једну велику жељу

Телеграф 04.05.2024
Џулија Вендел (22), која је широм света постала позната као "лажна Меди", слушала је у пратњи пријатеља, држећи писмо које је рекла да жели да да Кејт и Герију. Родитељи Медлин Мекен нису присуствовали молитвеном бдењу… »
17 година од нестанка Медлин Мекен одржана је миса, када се она појавила сви су занемели: „Ја сам нестала девојчица“

17 година од нестанка Медлин Мекен одржана је миса, када се она појавила сви су занемели: „Ја сам нестала девојчица“

Нова 04.05.2024
Родитељи Медлин Мекен нису синоћ били на бдењу одржаном поводом 17. годишњице нестанка девојчице. Али, на служби се појавила млада Пољакиња која тврди да је она отета Меди. Кејт и Гери Мекен послали су поруку присутнима… »
17 Година од нестанка Медлин Мекен: Одржана миса на годишњицу, уследио шок када се појавила она: "ја сам нестала девојчица"…

17 Година од нестанка Медлин Мекен: Одржана миса на годишњицу, уследио шок када се појавила она: "ја сам нестала девојчица"…

Блиц 04.05.2024
Медлин Мекен из енглеског града Ротлија нестала је 3. маја 2007. у португалском летовалишту Праја да Луз где је била на одмору са родитељима, који су потом трогодишњу девојчицу и њену млађу браћу близанце оставили да спавају у… »

Вести дана »