Povezane vesti
"Lažna Medlin Meken" se pojavila na bdenju povodom 17. godišnjice nestanka devojčice, ima jednu veliku želju
Telegraf 04.05.2024
Džulija Vendel (22), koja je širom sveta postala poznata kao "lažna Medi", slušala je u pratnji prijatelja, držeći pismo koje je rekla da želi da da Kejt i Geriju. Roditelji Medlin Meken nisu prisustvovali molitvenom bdenju povodom 17. godišnjice… »
17 godina od nestanka Medlin Meken održana je misa, kada se ona pojavila svi su zanemeli: „Ja sam nestala devojčica“
Nova 04.05.2024
Roditelji Medlin Meken nisu sinoć bili na bdenju održanom povodom 17. godišnjice nestanka devojčice. Ali, na službi se pojavila mlada Poljakinja koja tvrdi da je ona oteta Medi. Kejt i Geri Meken poslali su poruku prisutnima, koju je pročitao… »
17 Godina od nestanka Medlin Meken: Održana misa na godišnjicu, usledio šok kada se pojavila ona: "ja sam nestala…
Blic 04.05.2024
Medlin Meken iz engleskog grada Rotlija nestala je 3. maja 2007. u portugalskom letovalištu Praja da Luz gde je bila na odmoru sa roditeljima, koji su potom trogodišnju devojčicu i njenu mlađu braću blizance ostavili da spavaju u stanu dok su oni i… »
Vesti dana »

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo pritvor trojici optuženih za pokušaj rušenja ustavnog poretka
RTV pre 28 minutajoš 40 povezanih

Aktivisti SNS-a negiraju krivicu za napad, studentica prepoznala napadača
Al Jazeera pre 33 minutajoš 41 povezana

Zelenski: Nemačka će finansirati proizvodnju oružja dugog dometa u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih

NALED nominovao deset reformskih prioriteta za novu Vladu Srbije Primljeno
Ozon press pre 2 satajoš 15 povezanih

Vučević reagovao na nečuvenu odluku Apelacionog suda u Novom Sadu: Sramno i skandalozno
B92 pre 13 minutajoš 12 povezanih