Povezane vesti
Porošenko se slikao pored osvojenog ruskog tenka posle objavljivanja ruske poternice
Politika 04.05.2024
Bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko odgovorio je Moskvi, koja je danas za njim izdala poternicu, tako što se fotografisao pored osvojenog ruskog tenka na ratištu. "Danas me je rusko ministarstvo policije stavilo na poternicu. Da li im se naši… »
Porošenko odgovorio na rusku poternicu slikom pored osvojenog ruskog tenka
Nova 04.05.2024
Bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko odgovorio je Moskvi, koja je danas za njim izdala poternicu, tako što se fotografisao pored osvojenog ruskog tenka na ratištu. „Danas me je rusko ministarstvo policije stavilo na poternicu. Da li im se naši… »
Porošenko odgovorio Rusiji slikom pored zarobljenog ruskog tenka
N1 Info 04.05.2024
Bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko odgovorio je Moskvi, koja je za njim izdala poternicu, tako što se fotografisao pored osvojenog ruskog tenka na ratištu. „Danas me je rusko ministarstvo policije stavilo na poternicu. Da li im se naši… »
Porošenko odgovorio na poternicu Rusije: Slikao se pored zarobljenog ruskog tenka
Radio 021 04.05.2024
Bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko odgovorio je Moskvi, koja je za njim izdala poternicu, tako što se fotografisao pored osvojenog ruskog tenka na ratištu. "Danas me je rusko ministarstvo policije stavilo na poternicu. Da li im se naši dronovi… »
Rusi raspisali poternicu za Porošenkom, evo kako je reagovao bivši ukrajinski predsednik
Telegraf 04.05.2024
Porošenko se slikao pored osvojenog ruskog tenka posle izdavanja ruske poternice. Bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko odgovorio je Moskvi, koja je danas za njim izdala poternicu, tako što se fotografisao pored osvojenog ruskog tenka na ratištu… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih
Amerika "buši" Međunarodni krivični sud: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanijahua i Galanta
Kurir pre 45 minutajoš 6 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 43 minutajoš 2 povezane