Повезане вести
"Ја не праштам никоме ништа, иако је хришћански да се прашта" Ивана Шопић никад бруталније отворила душу и признала апсолутно…
Курир 05.05.2024
Ивана Шопић, водитељка ријалитија " Елите", отворила је душу на Васкрс, те је открила како се он прославља у њеном дому, као и да ли ће опростити свима на данашњи дан. - Сваке године Васкрс прославим у кругу породице, ту буде… »
"Волела бих да имам велику свадбу, ваљда се и ја нешто питам": Милица Јокић проговорила о венчању са сином Ивице Дачића
Блиц 05.05.2024
Водитељ и продуцент „Никад није касно“ Жика Јакшић пред снимање емисије организовао је свадбу Милици Јокић и њеном изабранику Луки Дачићу. Млада певачица је за Гранд открила све детаље и признала како ће изгледати њено… »
"Држим до вере и духовности" Станија дошла из Америке да прослави Васкрс па се јавно свима обратила: Ове године су та...
Курир 05.05.2024
Старлета и бивша учесница ријалитија, Станија Добројевић открила је како прославља Васкрс у породичном дому. - Дошла сам у Србију искључиво поводом празника и да са породицом прославим Ускрс и крсну славу Ђурђевдан. Ове године… »
Борка и Зорица ово не раде, али код Брене за малог Александра важи једно правило: Овако се прославља Ускрс у дому Живојиновића…
Стори 05.05.2024
Ускрс у дому Живојиновића увек протекне тако што се сви чланови породице окупе, како би уживали у празнику. Та традиција посебно је важна Брени и Боби, који су у великој кући остали сами, након што су сва тројица синова отпочели… »
"Благослов је имати свештено лице у кући" Даница Црногорчевић дочарала дух традиције и љубави за Васкрс, ево чему учи малишане…
Курир 05.05.2024
У породици Црногорчевић се Васкрс традиционално обележава сваке године, а певачица се труди да својим малишанима, из дана у дан приближи шта значе вера и молитва. Да је породица светиња и мала црква, Даница Црногорчевић изнова… »
"Код малог Александра је дрвено јаје" Лепа Брена открила како изгледа Васкрс у дому Живојиновића: Деца живе своје животе...
Курир 05.05.2024
Због великог броја концерата и других пословних обавеза, Лепа Брена често не проводи време са најближима онолико колико би то волела, али како истиче за наш лист, труди се да те тренутке надомести када су празници. Певачица нам… »
Вести дана »
Рафал због квара морао присилно да слети: Инцидент у Хрватској, кружио изнад Загреба, обустављено извршење задатка!
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Доловац: Закони о правосуђу велики корак уназад у процесу реформе јавног тужилаштва и судства
Данас пре 3 сатајош 1 повезана