Povezane vesti

"Što nisam dobio više: Metaka..." Potresna ispovest Miloša, mladića ranjenog u masakru u Malom Orašju: "Rekao sam lekarima…

"Što nisam dobio više: Metaka..." Potresna ispovest Miloša, mladića ranjenog u masakru u Malom Orašju: "Rekao sam lekarima…

Blic 05.05.2024
Miloš Jovanović, mladić koji je ranjen u masakru u Malom Orašju 4. maja 2023. godine, u kojem je ubijeno devetoro mladih ljudi — od kojih većina drugara sa kojima se svakodnevno družio — na godišnjicu svirepog zločina, prisetio se kako je… »
"Što nisam dobio više metaka": Potresna ispovest Miloša, ranjenog u Malom Orašju: Nisam mogao da bežim, pravio sam se…

"Što nisam dobio više metaka": Potresna ispovest Miloša, ranjenog u Malom Orašju: Nisam mogao da bežim, pravio sam se…

Kurir 05.05.2024
Miloš Jovanović, mladić koji je ranjen u masakru u Malom Orašju 4. maja 2023. godine, u kojem je ubijeno devetoro mladih ljudi - od kojih većina drugara sa kojima se svakodnevno družio - na godišnjicu svirepog zločina, prisetio se kako je… »
"Pravio sam se mrtav"! Miloš je preživeo masakr u Malom Orašju: Brat me je vukao ali sam ga oterao

"Pravio sam se mrtav"! Miloš je preživeo masakr u Malom Orašju: Brat me je vukao ali sam ga oterao

Mondo 05.05.2024
Ispovest mladića ranjenog u Malom Orašju. Ispovest mladića ranjenog u Malom Orašju. Miloš Jovanović, mladić koji je ranjen u masakru u Malom Orašju 4. maja 2023. godine, u kojem je ubijeno devetoro mladih ljudi - od kojih većina drugara sa kojima… »

Vesti dana »