Повезане вести

Никола Јокић после пораза Денвера од Минесоте: Волео бих да ме клонирају, па да он игра док ја одмарам (ВИДЕО)

Никола Јокић после пораза Денвера од Минесоте: Волео бих да ме клонирају, па да он игра док ја одмарам (ВИДЕО)

Данас 05.05.2024
Српски кошаркаш Никола Јокић рекао је после утакмице у којој је његов Денвер изгубио од Минесоте (106:99) на старту полуфиналне серије Западне конференције НБА лиге, да ће Нагетси морати боље да играју у одбрани у наставку… »
Јокић: Кад бих могао да се клонирам (видео)

Јокић: Кад бих могао да се клонирам (видео)

Спортски журнал 05.05.2024
Српски ас није тражио алиби у фразама после пораза. На старту полуфиналне серије Денвер је код куће поражен од Минесоте. Упркос сјајној партији, Никола Јокић није могао да их заустави. На конференцији за медије после меча рекао… »
"Једино да се клонирам!" Јокић проговорио српски на конференцији, сви праснули у смех!

"Једино да се клонирам!" Јокић проговорио српски на конференцији, сви праснули у смех!

Мондо 05.05.2024
Никола Јокић је на конференцији за медије после меча са Минесотом био прилично искрен и истакао да не жели да користи изговоре за пораз. Никола Јокић је на конференцији за медије после меча са Минесотом био прилично искрен и… »

Вести дана »