Povezane vesti

Preminuo pukovnik Zlatan Crnalić posle teške bolesti: Preživeo okršaj sa američkim f-16 i bezbedno vratio svoj avion

Preminuo pukovnik Zlatan Crnalić posle teške bolesti: Preživeo okršaj sa američkim f-16 i bezbedno vratio svoj avion

Kurir 05.05.2024
Pukovnik Zlatan Crnalić, jedan od preživelih pilota koji su oboreni iznad Novog Travnika u februaru 1994. godine preminuo je u 61. godini nakon kraće i teške bolesti. Komemoracija će biti održana u Narodnom pozorištu Republike Srpske u ponedeljak 6. maja… »
"Bio sam knap sa gorivom, motor mi je stao pred sletanje": Umro pilot Zlatan Crnalić: Preživeo je borbu sa američkim "F-16"…

"Bio sam knap sa gorivom, motor mi je stao pred sletanje": Umro pilot Zlatan Crnalić: Preživeo je borbu sa američkim "F-16"…

Blic 05.05.2024
Pukovnik Zlatan Crnalić, jedan od preživelih pilota koji su oboreni iznad Novog Travnika u februaru 1994. godine, preminuo je juče u 61. godini nakon kraće i teške bolesti. Ostaće upamćena njegova priča o tome kako je došlo do okršaja sa američkim "F-16"… »
"Bez motora sam sleteo" Ovako je govorio pukovnik Zlatan Crnalić koji je izdržao borbu sa NATO lovcem F-16

"Bez motora sam sleteo" Ovako je govorio pukovnik Zlatan Crnalić koji je izdržao borbu sa NATO lovcem F-16

Večernje novosti 05.05.2024
PUKOVNIK Zlatan Crnalić, koji je preminuo juče, opisao je svojevremeno za "Nezavisne novine" kako je došlo do okršaja sa američkim F-16. Foto: Fejsbuk Toga jutra iz Udbine u tadašnjoj Krajini na zadatak je poletelo šest "jastrebova" koji su imali zadatak… »
Plavo ti nebo, pukovniče: Preminuo pilot Zlatan Crnalić koji je preživeo okršaj sa f-16 i bezbedno vratio svoj avion

Plavo ti nebo, pukovniče: Preminuo pilot Zlatan Crnalić koji je preživeo okršaj sa f-16 i bezbedno vratio svoj avion

Večernje novosti 05.05.2024
PUKOVNIK Zlatan Crnalić, jedan od preživelih pilota koji su oboreni iznad Novog Travnika u februaru 1994. godine preminuo je u 61. godini nakon kraće i teške bolesti. Foto: Fejsbuk Komemoracija će biti održana u Narodnom pozorištu Republike Srpske u… »

Vesti dana »

Studenti u akciji „Raspiši pobedu" skupljaju potpise

Studenti u akciji „Raspiši pobedu" skupljaju potpise

BBC News pre 38 minutajoš 47 povezanih
Francuska odaje počast Brižit Bardo

Francuska odaje počast Brižit Bardo

Novi magazin pre 57 minutajoš 65 povezanih
Javio se Zelenski - poslao je jasnu poruku

Javio se Zelenski - poslao je jasnu poruku

B92 pre 3 minutajoš 42 povezane
Kosovo: Mali odziv na vanrednim parlamentarnim izborima

Kosovo: Mali odziv na vanrednim parlamentarnim izborima