Povezane vesti
Premijer Srbije prisustvovao liturgiji u novosadskom Sabornom hramu
Euronews 05.05.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević prisustvovao je svečanoj liturgijskoj proslavi praznika Vaskrsenja Hristovog u novosadskog Sabornom hramu. "Zajedno sa starijim sinom i svojim najbližim saradnicima prisustvovao sam svečanoj liturgijskoj proslavi… »
Briga o ljudima uvek je bila i ostaće naša jedina politika: Premijer Vučević s Novosađanima na Vaskrs
Kurir 05.05.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević Vaskršnje jutro proveo je sa Novosađanima. View this post on Instagram A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic) - U društvu Vesne Turkulov, Adrijane Mesarović i gradonačelnika Milana Đurića radost Vaskršnjeg jutra… »
Vesti dana »
Momak iz Prištine trgovao sumnjivom robom: Pao je u Vranju, evo šta su mu pronašli
Telegraf pre 21 minutajoš 35 povezanih
Ogroman broj ljudi u Teheranu odaje poštu ubijenom ajatolahu Aliju Hamneiju
Beta pre 2 satajoš 68 povezanih
Tramp na proslavi 250 godina SAD nabrajao nagrade države, pa se požalio da je on nije dobio: "Rešio sam osam ratova a za mene nema Nobela. Zašto?" (foto)
Blic pre 57 minutajoš 51 povezana
Kusturica i Lukić režirali pobedu Srbije nad Turskom – sa Amerikancima za zlato!
Sputnik pre 41 minutajoš 34 povezane
SRCE: Tramp na kampanju u SAD potrošio 450 miliona dolara, Vučić na ekonomske mere više od 600
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih