Povezane vesti
Premijer prisustvovao liturgiji u novosadskom Sabornom hramu
Politika 05.05.2024
NOVI SAD – Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević prisustvovao je svečanoj liturgijskoj proslavi praznika Vaskrsenja Hristovog u novosadskog Sabornom hramu. „Zajedno sa starijim sinom i svojim najbližim saradnicima prisustvovao sam svečanoj… »
Premijer Vučević sa starijim sinom prisustvovao vaskršnjoj liturgiji u Sabornom hramu u Novom Sadu (foto)
Blic 05.05.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević prisustvovao je svečanoj liturgijskoj proslavi praznika Vaskrsenja Hristovog u novosadskog Sabornom hramu. - Zajedno sa starijim sinom i svojim najbližim saradnicima prisustvovao sam svečanoj liturgijskoj… »
Zahvaljujem na toplom gostoprimstvu i uvek iskrenoj srdačnosti: Vućević sa sinom na liturgiji u novosadskom Sabornom Hramu
Kurir 05.05.2024
Premijer Srbije Miloš Vućević prisustvovao je liturgiji u novosadskom Sabornom Hramu. - Zajedno sa starijim sinom Mihailom i svojim najbližim saradnicima, prisustvovao sam svečanoj liturgijskoj proslavi praznika Vaskrsenja Hristovog u novosadskom… »
Premijer Miloš Vučević sa sinom Mihailom prisustvovao svečanoj liturgiji Vaskrsenja Hristovog u novosadskom Sabornom Hramu…
Dnevnik 05.05.2024
Zajedno sa starijim sinom Mihailom i svojim najbližim saradnicima, prisustvovao sam svečanoj liturgijskoj proslavi praznika Vaskrsenja Hristovog u novosadskom Sabornom Hramu. Svetom arhijerejskom Liturgijom načalstvovao je Preosvećeni episkop bački… »
Vučević prisustvovao liturgiji u novosadskom Sabornom hramu
Telegraf 05.05.2024
Premijer je sa sinom prisustvovao liturgiji u novosadskom Sabornom hramu. Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević prisustvovao je svečanoj liturgijskoj proslavi praznika Vaskrsenja Hristovog u novosadskog Sabornom hramu. "Zajedno sa starijim sinom i… »
Vesti dana »
"Prizor je bio strašan" Jezivi detalji stravične eksplozije u Kninu! U prizemlju zgrade klinci pravili žurku, a onda je samo odjeknulo!
Kurir pre 46 minutajoš 15 povezanih
Trener Denvera ispisao istoriju, zbog Jokića postao najbolji ikada
Nova pre 45 minutajoš 13 povezanih