Povezane vesti
Mladić i devojka se zakucali u kuću na Vračaru! Delovi automobila rasuti po putu - "Kao da je bomba pala"
Mondo 05.05.2024
Mladić i devojka automobilom su uleteli u kuću u Šumatovačkoj ulici. Mladić i devojka automobilom su uleteli u kuću u Šumatovačkoj ulici Beograđanka koja živi u Šumatovačkoj ulici na Vračaru opisala je saobraćajnu nesreću koja se dogodila kada su mladić… »
Stravične slike na Vračaru: Stanovnici Šumatovačke u šoku nakon saobraćajke, mladić i devojka se zakucali u kuću: "zvučalo je…
Blic 05.05.2024
"Spavala sam sinoć kada sam čula jak zvuk, kao da je bomba eksplodirala". Ovim rečima za "Blic" opisuje Beograđanka koja živi u Šumatovačkoj ulici na Vračaru saobraćajnu nesreću kada su mladić i devojka automobilom uleteli u kuću kod broja 81a. Kako kaže… »
Stravične slike na Vračaru: Stanovnici Šumatovačke u šoku nakon saobraćajke, mladić i devojka se zakucali u kuću: "zvučalo je…
Blic 05.05.2024
"Spavala sam sinoć kada sam čula jak zvuk, kao da je bomba eksplodirala". Ovim rečima za "Blic" opisuje Beograđanka koja živi u Šumatovačkoj ulici na Vračaru saobraćajnu nesreću kada su mladić i devojka automobilom uleteli u kuću kod broja 81a. Kako kaže… »
Vesti dana »

U Turskoj zemljotres magnitude 6,1, četvoro povređenih, velika šteta
Danas pre 26 minutajoš 3 povezane

"Videćemo koliko je Putin ozbiljan": Rute otkrio o čemu će pričati ruski i američki lider: "Vrši ogroman pritisak na Rusiju"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Pristalice SNS-a uperile lasere u ekipu N1: Ometale izveštavanje i vređale novinarku (VIDEO)
Danas pre 26 minutajoš 1 povezana