Povezane vesti
"Sada sam sve ostvarila kada sam postala mama": Bivša zadrugarka slavi prvi Vaskrs sa sinom, otkrila kako izgleda praznik u…
Blic 05.05.2024
Bivša zadrugarka Sandra Čaprić pre nekoliko meseci dobila je sina, kojem je dala ime Aleksej, a sada sa njim prvi put proslavlja najradosniji hrišćanski praznik. - Ovaj Vaskrs je nešto najlepše sa mojim sinom Aleksejem, najradosniji praznik…Sada sam sve… »
Prvi Vaskrs sa sinom! Bivša zadrugarka puca od sreće: Sve se promenilo i ja sam trenutno...
Kurir 05.05.2024
Bivša zadrugarka Sandra Čaprić pre nekoliko meseci dobila je sina, kojem je dala ime Aleksej, a sada sa njim prvi put proslavlja najradosniji hrišćanski praznik. - Ovaj Vaskrs je nešto najlepše sa mojim sinom Aleksejem, najradosniji praznik…Sada sam sve… »
Da li je ovo najlepša vaskršnja poruka?! Marija Šerifović sa sinom čestitala praznik, pevačica nikad emotivnija (foto)
Kurir 05.05.2024
Vernici danas obeležavaju najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs, a mnoge poznate ličnosti čestitali su svojim pratiocima praznik i podelili fotografije iz porodičnih domova. Pevačica Marija Šerifović ovaj praznik prvi put proslavlja sa sinom Mariom… »
"Ovo je poseban Uskrs jer pored mene diše jedan najlepši plavooki dečak": Marija Šerifović nikad emotivnija, oglasila se za…
Blic 05.05.2024
Vernici danas obeležavaju najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs, a mnoge poznate ličnosti čestitali su svojim pratiocima praznik i podelili fotografije iz porodičnih domova. Pevačica Marija Šerifović ovaj Uskrs prvi put proslavlja sa sinom Mariom, kojeg… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 2 satajoš 3 povezane

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana