Повезане вести
Немогућа борба бившег голмана Динама: „Чека ме смрт, али се не предајем!“
Хот спорт 05.05.2024
„Лекари су ми рекли – имаш шест месеци живота“ Некадашњи голман Динама из Загреба, Георг Кох, открио је у потресном интервјуу за Билд своју страшну борбу са неизлечивом болешћу – раком на јетри. Кох, чији су рефлекси некада… »
Бивши голман Динама: Болест је неизлечива, умрећу
Вести онлине 05.05.2024
Бивши голман загребачког Динама Георг Кох (52) у потресном интервјуу за “Билд” открио је да болује од неизлечиве болести и да ће ускоро умрети. „Болест је неизљечива, умрећу. Али Бог још није одлучио кад ће ме узети“, рекао је… »
"Лекари су ми рекли - имаш шест месеци живота!" Страшна исповест познатог голмана: Болест је неизлечива, умрећу!
Мондо 05.05.2024
Георг Кох броји последње дане живота. Георг Кох броји последње дане живота. Некадашњи голман Динама из Загреба је у великом интервјуу за Билд открио страшну истину - он чека да умре! Немац који је стао на гол "модрих" у сезони… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана