Повезане вести
Немогућа борба бившег голмана Динама: „Чека ме смрт, али се не предајем!“
Хот спорт 05.05.2024
„Лекари су ми рекли – имаш шест месеци живота“ Некадашњи голман Динама из Загреба, Георг Кох, открио је у потресном интервјуу за Билд своју страшну борбу са неизлечивом болешћу – раком на јетри. Кох, чији су рефлекси некада… »
Бивши голман Динама: Болест је неизлечива, умрећу
Вести онлине 05.05.2024
Бивши голман загребачког Динама Георг Кох (52) у потресном интервјуу за “Билд” открио је да болује од неизлечиве болести и да ће ускоро умрети. „Болест је неизљечива, умрећу. Али Бог још није одлучио кад ће ме узети“, рекао је… »
"Лекари су ми рекли - имаш шест месеци живота!" Страшна исповест познатог голмана: Болест је неизлечива, умрећу!
Мондо 05.05.2024
Георг Кох броји последње дане живота. Георг Кох броји последње дане живота. Некадашњи голман Динама из Загреба је у великом интервјуу за Билд открио страшну истину - он чека да умре! Немац који је стао на гол "модрих" у сезони… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет ЕУ, морамо да престанемо да скрећемо поглед с начина Вучићеве владавине
Нова пре 6 минутајош 4 повезане
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 21 минутајош 10 повезаних
Рхзм издао упозорење за данашњи дан: Магла "прогутала" Србију, возачи возите опрезно
Мондо пре 36 минутајош 8 повезаних
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 7 сатијош 5 повезаних