Повезане вести
Спасилачки тимови трећи дан траже затрпаног рудара
Политика 05.05.2024
САРАЈЕВО – Спасилачки тимови и данас непрестано у Руднику лигнита Мрамор надомак Тузле покушавају да пронађу рудара којег је у петак ујутру затрпало неколико тона земље. Према јучерашњим информацијама спасиоци пронашли алат… »
Спасилачки тимови трећи дан траже затрпаног рудара
РТВ 05.05.2024
САРАЈЕВО - Спасилачки тимови и данас непрестано у Руднику лигнита Мрамор надомак Тузле покушавају да пронађу рудара којег је у петак ујутру затрпало неколико тона земље. Према јучерашњим информацијама спасиоци пронашли алат… »
Спасилацки тимови већ трећи дан траже затрпаног рудара код Тузле: "Не одустајемо док га не пронађемо"
Еуроневс 05.05.2024
Спасилачки тимови и данас непрестано у Руднику лигнита Мрамор надомак Тузле покушавају да пронађу рудара којег је у петак ујутру затрпало неколико тона земље. Према јучерашњим информацијама спасиоци пронашли алат којег је… »
Спасилацки тимови трећи дан траже затрпаног рудара код Тузле: Обрушило се неколико тона земље на њега
Телеграф 05.05.2024
Према јучерашњим информацијама спасиоци пронашли алат којег је користио. Спасилачки тимови и данас непрестано у Руднику лигнита Мрамор надомак Тузле покушавају да пронађу рудара којег је у петак ујутру затрпало неколико тона… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана