Povezane vesti
"Dođi kod spomenika, neko nam pobi decu": Potresno svedočenje oca ubijenog Nemanje Stevanovića iz Malog Orašja
Telegraf 05.05.2024
Nemanja Stevanović ubijen je u Malom Orašju, dok je njegova sestra u Duboni uspela da pobegne od Uroša Blažića. Nemanja Stevanović iz Malog Orašja imao je samo 21. godinu kada mu je život oduzeo Uroš Blažić koji je počinio masovno ubistvo u tom selu i u… »
"Uzeo sam pušku jer sam voleo "Otpisane": Blažićev brat tvrdio da je oružje njegovo, da otac nije znao ništa
Telegraf 05.05.2024
Brat od ujaka Uroša Blažića, koji je počinio masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje, Boris Gavrilović priznao je da je oružje pronađeno u kući u Vinjištu njegovo i da ga je uzeo od poznanika koji je "hteo da ga se reši" Boris Gavrilović je… »
"Ako nije Uroševo, ne znam čije je": Blažićev ujak "ne zna odakle mu" automatska puška, bombe i municija
Telegraf 05.05.2024
Ujak Uroša Blažića, optuženog za masovna ubistva u selima Dubona i Malo Orašje, optužen je zbog velike količine oružja pronađene u pomoćnom objektu njegove kuće. Uroš Blažić, koji je počinio masovno ubistvo u selima Dubona i Malo Orašje, uhapšen je posle… »
Televizije prekinule program i odale poštu žrtvama masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju
Nedeljnik 05.05.2024
Na poziv Regulatornog tela za elektronske medije, televizijske stanice u Srbiji su večeras u 22.32 sati zatamnili ekrane i minutom tišine odali poštu žrtvama zločina koji se dogodilo 4. maja prošle godine u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca… »
"Tata, dođi po mene,: Umirem!" Otac mladića ranjenog u pucnjavi u Malom Orašju opisao jezive scene masakra: Deca su ležala u…
Blic 04.05.2024
- Sin me je pozvao i rekao: "Tata, dođi po mene, umirem." Tad mi nije rekao šta se desilo -ovo je ispričao otac Nemanje Ilića mladića koji je ranjen u pucnjavi u Malom Orašju. Otac mladića je ispričao da je njegov sin otišao te večeri sa svojim društvom… »
Vesti dana »
Evropski pokret u Srbiji: Svi zajedno protiv demokratskog nazadovanja, sunovrat se ubrzava
Nedeljnik pre 2 satajoš 37 povezanih
"Postoji samo jedan razlog zašto su Iranci danas živi" Ponovo se oglasio Tramp, napeto uoči sutrašnjih pregovora, iranska vojska "drži prste na okidaču"
Kurir pre 25 minutajoš 32 povezane
Gde Srbi mogu da putuju bez EES sistema? Četiri su nam u okruženju, na spisku još četiri, ali za jednu važi drugi uslov
Blic pre 1 satjoš 73 povezane