Povezane vesti
Zorica Brunclik u suzama na uskrs! Govorila o bolnoj temi, Kemiš se jedva suzdržao: Želela sam da umrem
Mondo 05.05.2024
Zorica Brunclik otkrila je kako je shvatila da je Kemiš čovek njenog života, ali se i prisetila bolne teme. Zorica Brunclik otkrila je kako je shvatila da je Kemiš čovek njenog života, ali se i prisetila bolne teme. Pevačica Zorica Brunclik u skladnom je… »
Zorica i Kemiš u suzama na uskrs: Pevačica sa knedlom u grlu o bolnoj temi: "Želela sam da umrem, izgubila sam moć govora..."…
Blic 05.05.2024
Pevačica Zorica Brunclik i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš godinama su u skladnom braku, te su mnogima primer prave ljubavi. Oni dane provode u porodičnom domu koji ima ogromno dvorište, te tu uživaju s lepim vremenom, ali i da ugoste svoje… »
Vesti dana »

Šta će reći Tramp?! Putin stigao u Kinu, otkriveno o čemu je razgovarao sa Si Đinpingom (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih

Od sutra jeftinije osnovne namirnice: Evo kompletnog spiska proizvoda i primera cena
Ozon pre 2 satajoš 32 povezane

"Kakav bre Divac, izvedi ekipu na teren": Svetislav Pešić je odmah znao da će on biti kapiten
Mondo pre 2 minutajoš 56 povezanih

Ulice u centru Beograda, nakon završenih radova, ponovo otvorene za saobraćaj
Sputnik pre 52 minutajoš 24 povezane

"Vidimo se u finalu": Bogdan Bogdanović završio Eurobasket zbog povrede, poslao poruku saigračima
NIN pre 28 minutajoš 123 povezane