Повезане вести

Никола Роквић никад искреније о вери и породици! Велики певачев интервју: Слична се љубав осети и у рађању и у смрти

Никола Роквић никад искреније о вери и породици! Велики певачев интервју: Слична се љубав осети и у рађању и у смрти

Курир 05.05.2024
Певач Никола Роквић већ две недеље је на ходочашћу, а данас прославља Васкрс са својом породицом, који су га чекали у Македонији. О свом путу до Егине, који има хуманитарни карактер, проговорио је за домаће медије. - Ми успут… »
Роквић открио зашто је заиста кренуо на пут: Исто сам прошао с оцем, дао сам завет

Роквић открио зашто је заиста кренуо на пут: Исто сам прошао с оцем, дао сам завет

Мондо 05.05.2024
Никола Роквић открио је како је кренуо на племенити пут до Грчке, какве људе је срео на том путу и осврнуо се на емотивни сусрет с породицом после две недеље и то баш на најрадоснији хришћански празник Ускрс. Никола Роквић… »
"Ево зашто сам стварно кренуо на овај пут": Велики интервју Николе Роквића на Васкрс: "Дао сам завет да ћу..."

"Ево зашто сам стварно кренуо на овај пут": Велики интервју Николе Роквића на Васкрс: "Дао сам завет да ћу..."

Телеграф 05.05.2024
- Мислим да је та радост најбитнија, ма колико да је тешко, морамо да пронађемо начин да је оживимо. Желим нашем народу и свим људима радост и љубав, здравље и верујем да ће свима доћи бољи дани - поручује Никола из Штипа… »
Најлепше фотографије Николе Роквића са породицом: Забележили смо тренутке пуне љубави, на овај свети дан

Најлепше фотографије Николе Роквића са породицом: Забележили смо тренутке пуне љубави, на овај свети дан

Телеграф 05.05.2024
Певач је са својим најближима прославио Васкрс. Екипа Телеграфа провела је највећи хришћански празник са породицом Роквић. Никола, који из дана у дан јавности шаље најлепшу могућу поруку и неуморно пешачи стотинама километара… »
Телеграф на Васкрс са Николом Роквићем: Били смо са породицом кад су га дочекали, кадрови су чаробни

Телеграф на Васкрс са Николом Роквићем: Били смо са породицом кад су га дочекали, кадрови су чаробни

Телеграф 05.05.2024
Наша екипа провела је највећи хришћански празник са човеком који из дана у дан јавности шаље најлепшу могућу поруку, током своје хумане мисије која је за дивљење. Највећи хришћански празник, Васкрс, екипа нашег портала провела… »

Вести дана »