Повезане вести
Подрашчанин шампион Европе : Прва оваква титула у каријери
Радио 021 05.05.2024
Одбојкаши италијанског Трентина, са Марком Подрашчанином, освојили су Лигу шампиона, пошто су у финалу у Анталији победили пољски Јастржебски. Победили су резултатом 3:0 (25:20, 25:22, 25:22). Рекордер по броју утакмица за… »
Марко Подрашчанин шампион Европе: Српски одбојкаш на опроштају донео титулу италијанском Трентину видео
Курир 05.05.2024
Легендарни српски одбојкаш Марко Подрашчанин освојио је са италијанским Трентином титулу шампиона Европе. Трентино је у финалу Лиге шампиона савладао пољски Јастржебски са 3:0, по сетовима 25:20, 25:22, 25:21. Последњи поен на… »
"Кад Бог тако намести - сад да пегламо све редом до Олимпијских игара"
Б92 05.05.2024
Српски одбојкаш Марко Подрашчанин ове недеље постао је шампион Европе са Трентином. Искусни средњи блокер први пут у каријери освојио је Лигу шампиона, пошто је његов Трентино у финалу у Анкари победио пољски Јастржебски –… »
"Обећао сам ћерки и испунио јој жељу": Марко Подрашчанин отворио душу након трофеја у Лиги шампиона
Вечерње новости 05.05.2024
ЛЕГЕНДАРНИ Марко Подрашчанин је трофејем у Лиги шампиона завршио импресивну каријеру. Фото: Профимедиа Након утакмице није могао да крије одушевљење, а поделио је са свима и шта му то значи. - Пуно ми је срце, пресрећан сам… »
"Обећао сам ћерки трофеј и испунио јој жељу": Подрашчанин открио зашто је овај Ускрс за њега посебан
Телеграф 05.05.2024
Није могао да крије одушевљење након утакмице и поделио је мали договор који је направио са ћерком Милом. Ускрс 2024. године ће остати као један од најлепших дана у каријери нашег легендарног одбојкаша Марка Подрашчанина, који… »
Подрашчанину трофеј Лиге шампиона на опроштају: Одбојкаши Трентина славили у Анталији
Телеграф 05.05.2024
Одбојкаши Трентина освојили Лигу шампиона, Подрашчанину трофеј на опроштају. Одбојкаши италијанског Трентина, са Марком Подрашчанином, освојили су Лигу шампиона, пошто су у финалу у Анталији победили пољски Јастржебски… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду, 15. октобар: Ујутру хладно, током дана умерено облачно
Бета пре 5 сатијош 3 повезане

Општина плаћа чување унука: Због недостатка места у вртићима бака-дека сервис биће финансиран из буџета, а ово је једини услов
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Казна за пешака: 40.000 динара Стручњаци упозоравају где и како највише гину: "Остварите контакт 'очи у очи" и овако се облачите"
Блиц пре 37 минутајош 1 повезана

Пољски шеф дипломатије упозорио Европу на могуће руске нападе: Требало би да будемо спремни да се томе супротставимо
Курир пре 1 сатјош 1 повезана