Povezane vesti
Pahor: Moja kandidatura u Briselu sledeće nedelje, imam ideje za dijalog Beograda i Prištine
NIN 05.05.2024
Bivši predsednik Slovenije Borut Pahor najavio je danas da će njegova kancelarija i Ministarstvo spoljnih poslova najverovatnije naredne nedelje Briselu proslediti njegovu kandidaturu za mesto specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine. Pahor… »
Pahor: Moja kandidatura u Briselu sledeće nedelje, imam ideje za dijalog Beograda i Prištine
RTV 05.05.2024
LJUBLJANA - Bivši predsednik Slovenije Borut Pahor najavio je danas da će njegova kancelarija i Ministarstvo spoljnih poslova najverovatnije naredne nedelje Briselu proslediti njegovu kandidaturu za mesto specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i… »
Pahor: Imam ideju za nastavak dijaloga Beograda i Prištine
N1 Info 05.05.2024
Bivši predsednik Slovenije Borut Pahor najavio je da će njegova kancelarija i Ministarstvo spoljnih poslova najverovatnije naredne nedelje Briselu proslediti njegovu kandidaturu za mesto specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine. Pahor je u… »
Pahor: Imam čitav niz ideja za unapređenje dijaloga Beograda i Prištine
Euronews 05.05.2024
Bivši predsednik Slovenije Borut Pahor najavio je danas da će njegova kancelarija i Ministarstvo spoljnih poslova najverovatnije naredne nedelje Briselu proslediti njegovu kandidaturu za mesto specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine. Pahor… »
Vesti dana »
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 21 povezana
Uživo neviđeni napadi rusa, ukrajinske snage sravnjene sa zemljom Gore nebo i zemlja
Alo pre 3 minutajoš 15 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Beta pre 8 minutajoš 13 povezanih
Rusija napada Ukrajinu usred rastućeg pritiska SAD-a na Kijev zbog mirovnog plana
Slobodna Evropa pre 37 minutajoš 18 povezanih