Povezane vesti
"Mama, ako me beogradske ulice odvoje od tvog zagrljaja nikada te neću zaboraviti": Pismo ubijene iz Ribnikara
Telegraf 06.05.2024
"Nedostaje mi to kad dođe iz škole i kaže da ima svašta da mi priča. Bila je u tinejdžerskim godinama i bila je vesela i srećna" - kaže majka. Devojčica Adriana Dukić (14) ubijena je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi " Vladislav… »
"Ostavila mi je: Pismo..." Potresna ispovest majke ubijene devojčice iz "Ribnikara", otkrila šta joj je ćerka napisala…
Blic 05.05.2024
"Htela je da bude doktor, da izleči svog deku, a umrla je pre njega", kaže majka ubijene devojčice iz OŠ "Vladislav Ribnikar" Biljana Paunović. U dokumentarnom filmu "Bol", prikazanom na "RTS" povodom godišnjice masovnog ubistva u školi, Biljana i… »
Vesti dana »
Povređeni u staračkom domu: Jedna osoba u teškom stanju, druga puštena na kućno lečenje
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih
Srbija, opet, mora da ustaje pre zore zbog Đokovića: Određen termin Novakovog polufinala Australijan Opena
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih
Detaljna vremenska prognoza do kraja januara: Biće 21 stepen i snega i to u Beogradu
Mondo pre 3 satajoš 10 povezanih