Povezane vesti
Ćerku je odvela na selo da bi živela sa zlatom! Gocin bivši muž o bolnoj temi: Teško sam podneo
Mondo 06.05.2024
Bivši suprug Goce Božinovske, Rade Vučković, jednom prilikom otvoreno je govorio o bolnom periodu kada ga je pevačica napustila i njihovu ćerku ostavila kod svojih roditelja. Bivši suprug Goce Božinovske, Rade Vučković, jednom prilikom otvoreno je… »
Pio je i maltretirao baku! Jelena o nasilju i Zoranu Šijanu: "Kad je umro, život joj krenuo u lepšem smeru"
Mondo 06.05.2024
Jelena Vučković oglasila se nakon gostovanja u kom je pričajući o svom odrastanju zaplakala. Jelena Vučković oglasila se nakon gostovanja u kom je pričajući o svom odrastanju zaplakala. Ćerka Goce Božinovske koju je dobila u prvom braku s Radetom… »
"Pa i ja danas čuvam svoje unučiće!" Božinovska o ćerkinoj priči o teškom odrastanju: "Sve je imala!"
Mondo 06.05.2024
Goca Božinovska komentarisala je nedavno gostvanje svoje ćerke Jelene Vučković u jednoj emisiji. Goca Božinovska komentarisala je nedavno gostvanje svoje ćerke Jelene Vučković u jednoj emisiji. Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske iz prvog braka sa… »
"Otišla od mene, odvela dete kod njenih i počela da živi sa Zlatom": Rade teško podneo Gocinu odluku o ćerki
Telegraf 06.05.2024
Rade Vučković je teško podneo taj period, koji kako je istakao "želi da zaboravi" Pevačica Goca Božinovska i kompozitor Rade Vučković imaju ćerku Jelenu, koja je javno otvorila duša i prvi put javno iznela detalje svog odrastanja i detinjstva. Jelena je… »
Goca Božinovska za Kurir: Oglasila se pevačica nakon izjave ćerke da ju je ostavila sa 3 meseca, evo šta kaže o Jeleninim…
Kurir 06.05.2024
Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske iz prvog braka sa Radetom Vučkovićem, progovorila je o svom detinjstvu i odrastanju sa bakom. Pevačica se kroz suze prisetila sela i otkrila da je kao beba sa tri meseca ostavljena kod bake, a da je roditelje viđala… »
Obrazovana je i krije se od medija: Ovako izgleda druga ćerka Goce Božinovske, prava je lepotica!
Telegraf 06.05.2024
Zorana je završila Fakultet za finasije i bankarstvo. Dvoje dece pevačice Goce Božinovske, Jelena Vučković koju ima iz braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, i sin Mirko iz braka sa kik-bokserom Zoranom Šijanom neprestano su na meti medija i pod… »
Goca Božinovska nakon ćerkinog priznanja da su je ostavili kao bebu: "Razumem da je to boli, neće prežaliti.."
Telegraf 06.05.2024
"Ona joj i dan danas održava grob, odnese joj sveže cveže, čak joj odnese i lekove koje je pila, toliko ju je volela. Nikada je neće prežaliti" - kaže Goca. Jelena Vučković, ćerka pevačice Goce Božinovske i Radeta Vučkovića, dala je otvorenu ispovest u… »
"Moj život je krenuo u lepšem smeru kad je on umro" Jelena Vučković za Telegraf progovorila o nasilju i Šijanu
Telegraf 06.05.2024
Ističe da bez obzira na sve, nije oskudevala, i da je Goca gotovo sve pare koje zaradi - slala njima tada u selo. Ćerka Goce Božinovske, pevačica Jelena Vučković nakon što je u jednoj emisiji u suzama pričala o svom detinjstvu, oglasila se za Telegraf i… »
"Sve je imala, sve što poželi" Goca Božinovska otkrila detalje iz detinjstva ćerke: Deda je voleo da popije, a Jelena...
Kurir 06.05.2024
Jelena Vučković gostojući u jednoj emisiji otkrila je detalje iz svog detinjstva, te se rasplakala i priznala da je odrasla sa bakom na selu. Kao bomba odjeknnula je vest da su je majka Goca Božinovska i Rade Vučković ostavili kao bebu od tri meseca kod… »
"U napuštenoj deci vidim malu sebe": Jelena Vučković se u suzama prisetila odrastanja i majke Goce!
Mondo 06.05.2024
Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske iz prvog braka sa Radetom Vučkovićem, progovorila je o svom detinjstvu i odrastanju sa bakom. Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske iz prvog braka sa Radetom Vučkovićem, progovorila je o svom detinjstvu i… »
"Sa tri meseca sam ostavljena kod bake na selu" Ćerka Goce Božinovske u suzama: Nedostajala mi je majka, ali ne zameram joj
Kurir 06.05.2024
Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske iz prvog braka sa Radetom Vučkovićem, progovorila je o svom detinjstvu i odrastanju sa bakom. Jelena se kroz suze prisetila detinjstva i otkrila da ju je Goca kao malu ostavila na selu kod bake, koja se brinula o… »
Prva izjava oca Jelene Vučković nakon što je rekla da su je Goca i on ostavili kao bebu: "To je istina"
Telegraf 06.05.2024
Rade nije krio da je sve bilo kako je Jelena ispričala. Jelena Vučković, ćerka pevačice Goce Božinovske i Radeta Vučkovića, dala je otvorenu ispovest u kojoj je prvi put javno iznela detalje svog odrastanja i detinjstva. Jelena je ispričala kako je kao… »
Seka zgranuta potresnim priznanjima ćerke Goce Božinovske o detinjstvu, javno reagovala: "Pretužno..."
Telegraf 06.05.2024
Na Jeleninu bolnu ispovest niko nije ostao ravnodušan. Pevačica Jelena Vučković ispričala je prvi put javno svoju tužnu i tešku životnu priču, na šta je reagovala i pevačica Seka Aleksić. Naime, kako je Jelena otkrila, njena majka pevačica Goca… »
Sa 3 meseca ostavljena kod bake, majku mesecima nije viđala: Šta je sve iznela u javnost ćerka Goce Božinovske
Telegraf 06.05.2024
Jelenina ispovest šokirala je ljude. Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i Radeta Vučkovića, prvi put je javno iznela kroz šta je sve prošla kao dete, rekavši da je kao beba ostavljena kod bake i da nije imala zaštitu onda kada joj bila potrebna. Kako… »
Ispovest Jelene Vučković šokirala javnost, ljudi oštro o Goci Božinovskoj: "Totalno razočaranje, sram je bilo"
Telegraf 06.05.2024
Ovo je prvi put da Jelena javno iznosi detalje svog odrastanja. Jelena Vučković, ćerka pevačice Goce Božinovske, dala je otvorenu ispovest u kojoj je prvi put javno iznela detalje svog odrastanja i detinjstva. Ono o čemu većina ljudi ništa nije znala… »
"Moja majka je moja baka, kod nje sam ostavljena kao beba od 3 meseca" Potresna ispovest ćerke Goce Božinovske
Telegraf 06.05.2024
Pevačica otvoreno govorila o baki, detinjstvu, ali i o odnosu sa roditeljima. Pevačica i ćerka Goce Božinovske, Jelena Vučković, govorila je o teškom detinjstvu odrastanju, te otkrila koliko su joj nedostajali roditelji. Jelena je nedavno rasplakala u… »
Vesti dana »

Danas još toplije, stiže vreli vikend Leto se vraća na velika vrata
Dnevnik pre 13 minutajoš 13 povezanih

Izrael ide u potpunu okupaciju grada Gaze, uz plan za okončanje rata
Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 11 povezanih

Uživo Rusi sipaju smrt iz vazduha, gori Kijev Tramp kaže da će se videti sa Putinom i bez Zelenskog (foto/video)
Alo pre 9 minutajoš 9 povezanih