Povezane vesti
Može li Pahor što nije mogao Lajčak ako je strategija Zapada - ista
Sputnik 06.05.2024
Za dijalog Beograda i Prištine nisu bitne personalne promene posrednika, već politika Zapada vezana za tu temu, ako se ona ne promeni nebitno je hoće li taj pregovarač EU biti Slovak Miroslav Lajčak ili Slovenac Borut Pahor, kažu sagovornici Sputnjika… »
Pahor: Moja kandidatura u Briselu sledeće nedelje, imam ideje za dijalog Beograda i Prištine
Vesti online 06.05.2024
Bivši predsednik Slovenije Borut Pahor najavio je da će njegova kancelarija i Ministarstvo spoljnih poslova najverovatnije naredne nedelje Briselu proslediti njegovu kandidaturu za mesto specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine. Pahor je u… »
Kandidatura stiže u Brisel, Pahor se sprema za specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine
Sputnik 06.05.2024
Bivši predsednik Slovenije Borut Pahor najavio je da će njegova kancelarija i Ministarstvo spoljnih poslova najverovatnije naredne nedelje Briselu proslediti njegovu kandidaturu za mesto specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine. Pahor je u… »
Vesti dana »

Završen protest u Beogradu povodom 11 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Odata počast stradalima u nesreći
Mondo pre 32 minutajoš 58 povezanih

Studentkinja na protestu: Pohlepa je dovde dovela našu državu, ali stanje i dalje može da se promeni
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 13 minutajoš 28 povezanih

Milojević svestan snage Porta, ali veruje u svoj tim: Mogu da osvoje Ligu Evrope, a mi možemo bolje nego protiv Seltika
Euronews pre 1 satjoš 36 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 108 povezanih