Povezane vesti
Ruska obaveštajna služba: Amerika aktivno traži zamenu Zelenskom
Politika 06.05.2024
Sjedinjene Države su pojačale napore da za trenutnog predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog nađu zamenu i zbog toga su u kontaktu sa bivšim predsednikom Ukrajine Petrom Porošenkom, gradonačelnikom Kijeva Vitalijem Kličkom, bivšim ukrajinskim… »
Ruska obaveštajna služba: SAD traže zamenu Zelenskom
Vesti online 06.05.2024
Sjedinjene Američke Države intenzivirale su napore da pronađu alternativu Vladimiru Zelenskom, saopštila je Spoljna obaveštajna služba Rusije. „Amerikanci su pojačali napore da pronađu alternativu aktuelnom ukrajinskom predsedniku. Uspostavljeni su… »
Ruska obaveštajna služba otkrila: SAD aktivno traže zamenu Zelenskom
Pravda 06.05.2024
Amerikancima je svejedno ko će biti na čelu Ukrajine sve dok je on u stanju da nastavi vojne akcije protiv Rusije, navodi se u današnjem saopštenju Spoljnoobaveštajne službe Rusije. SAD su pojačale napore da za trenutnog predsednika Ukrajine Vladimira… »
Vesti dana »

Orban: Razgovarao sam s Trampom, pripreme za samit SAD-Rusija su već počele
Sputnik pre 15 minutajoš 53 povezane

Đoković posle debakla protiv Sinera: „Nije dobro kada vam ovako ispraše zadnjicu, osećao sam se kao da me je pregazio voz“
Nova pre 5 minutajoš 48 povezanih

Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. KBS da su greškom skrenuli, spremni smo da odgovorimo
RTV pre 50 minutajoš 25 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za prestižnu nagradu Saharov Evropskog parlamenta
Rešetka pre 7 satijoš 16 povezanih