Povezane vesti
"Ne želim nikome da bude nova Severina, teška je to škola" Pevačica progovorila o video snimku koji joj je obeležio život
Kurir 06.05.2024
Severina Vučković našla se u centru skandala kada je svojevremeno njen intimni snimak dospeo u javnost, a sada je pevačica otkrila da joj je to obeležilo jedan životni period. Severina je otkrila da joj je u tim momentima prošao kroz glavu razredni, zato… »
Severina: Početak mojih tridesetih obeležio je film, najgore mi je bilo kako će moj razredni reagovati
Nova 06.05.2024
Severina je u novom intervjuu za "Gloriju", između ostalog, istakla da je njene tridesete obeležio film, a otkrila je i šta je prvo pomislila tada. Pevačica je u intervjuu govorila o brojnim temama, ali je najviše pažnje privuklo pitanje o njenim… »
Vesti dana »
Iranski pregovarač Araghchi napustio Pakistan, pregovori sa SAD u neizvesnosti
Bloomberg Adria pre 29 minutajoš 61 povezana
Ništa od prvomajskog uranka, stiže zahlađenje, predviđa Marko Čubrilo: Posle sunca, stižu hladni dani, pa čak i mraz
Dnevnik pre 54 minutajoš 30 povezanih
"Ne lomite nam bagrenje": Protest u Nišu zbog ukidanja departmana Filozofskog fakulteta
Radio 021 pre 59 minutajoš 13 povezanih
Predsednica Slovenije nikome nije poverila mandat za sastavljanje vlade, izbor mandatara prepušta parlamentu
RTS pre 2 satajoš 13 povezanih