Повезане вести

Исти људи, исте странке – у Нишу више не важи: „Крећемо на Ђурђевдан, да аждају скинемо с власти“

Исти људи, исте странке – у Нишу више не важи: „Крећемо на Ђурђевдан, да аждају скинемо с власти“

Н1 Инфо 06.05.2024
Покрет Крени-Промени излази на локалне изборе у Нишу. Тиме предизборна понуда у овом граду на југу постаје све разноврснија. Опет иста лица, исти људи, опет исте странке, на овим локалним изборима у Нишу не важи. Новинар Милан… »
„Исти људи, исте странке“ у Нишу више не важи: Нешто се покренуло, па да аждају скинемо с власти

„Исти људи, исте странке“ у Нишу више не важи: Нешто се покренуло, па да аждају скинемо с власти

Нови магазин 06.05.2024
Покрет Крени-Промени излази на локалне изборе у Нишу. Тиме предизборна понуда у овом граду на југу постаје све разноврснија. Опет иста лица, исти људи, опет исте странке, на овим локалним изборима у Нишу не важи. Новинар Милан… »
Саво Манојловић и "Крени промени" излазе на изборе и у Нишу: Ниједна промена не може да се деси док Нишлије не устану

Саво Манојловић и "Крени промени" излазе на изборе и у Нишу: Ниједна промена не може да се деси док Нишлије не устану

Блиц 06.05.2024
Покрет "Крени промени" чији је лидер Саво Манојловић изаћи ће на локалне изборе и у Нишу, а носилац листе биће Владимир Станимировић, социолог и стручни сарадник на Факултету уметности у том граду. Након одлуке да изађу на… »
Покрет Крени-промени излази на изборе у Нишу на листи „И ја сам Ниш“

Покрет Крени-промени излази на изборе у Нишу на листи „И ја сам Ниш“

Н1 Инфо 06.05.2024
Покрет Крени-промени учествоваће на изборима за одборнике Скупштине града Ниша, на листи која ће се звати "И ја сам Ниш", најавио је данас лидер тог покрета Саво Манојловић. Манојловић је на конференцији за новинаре у Нишу рекао… »
Покрет Крени-промени излази на изборе у Нишу на листи 'И ја сам Ниш'

НИН 06.05.2024
Покрет Крени-промени учествоваће на изборима за одборнике Скупштине града Ниша, на листи која ће се звати "И ја сам Ниш", најавио је данас лидер тог покрета Саво Манојловић. Манојловић је на конференцији за новинаре у Нишу рекао… »
Покрет Крени-промени излази на изборе у Нишу на листи “И ја сам Ниш”

Покрет Крени-промени излази на изборе у Нишу на листи “И ја сам Ниш”

Инсајдер 06.05.2024
Покрет Крени-промени учествоваће на изборима за одборнике Скупштине града Ниша, на листи која ће се звати "И ја сам Ниш", најавио је у понедељак лидер тог покрета Саво Манојловић. Манојловић је на конференцији за новинаре у Нишу… »

Нови магазин 06.05.2024
"Крени-промени" излази на изборе у Нишу

"Крени-промени" излази на изборе у Нишу

Јужне вести 06.05.2024
Организација "Крени-промени" учествоваће на изборима у Нишу 2. јуна, саопштили су данас. Носилац листе “И ја сам Ниш” биће узбуњивач, социолог и стручни сарадник на Факултету уметности у Нишу Владимир Станимировић. Листа "И ја… »

Вести дана »