Povezane vesti

Uvalila se u dugove i razbolela! Emotivna ispovest Zorane Pavić: To nije tema za smejanje

Uvalila se u dugove i razbolela! Emotivna ispovest Zorane Pavić: To nije tema za smejanje

Mondo 06.05.2024
Zorana Pavić progovorila je o teškom periodu kada je morala da se zaduži, nakon čega se i razbolela. Zorana Pavić progovorila je o teškom periodu kada je morala da se zaduži, nakon čega se i razbolela. Jednom prilikom je priznala da su je… »
"Moji dugovi nisu tema za smejanje" Zorana Pavić otvorila dušu i otkrila sve što se dugo krilo: Razbolela sam se...

"Moji dugovi nisu tema za smejanje" Zorana Pavić otvorila dušu i otkrila sve što se dugo krilo: Razbolela sam se...

Kurir 06.05.2024
Zorana Pavić otkrila je da ima velike dugove. - Moji dugovi nisu tema za smejanje, ali duh nas je održao, u to verujem. Kada pričam o tome, mislim da smo još bliži sa gledaocima. Ja dugo o nekim stvarima nisam pričala javno, dok nisam prepoznala taj… »
"Zadužila sam se, a onda se i razbolela" Emotivna ispovest Zorane Pavić tera suze na oči: Imala sam poremećaj...

"Zadužila sam se, a onda se i razbolela" Emotivna ispovest Zorane Pavić tera suze na oči: Imala sam poremećaj...

Kurir 06.05.2024
Zorana Pavić progovorila je o detaljima iz svog privatnog života, i tom prilikom dotakla se i dugovanja koje ima. - Moji dugovi nisu tema za smejanje. Ali duh nas je održao, u to verujem. Kada pričam o tome, mislim da smo još bliži sa gledaocima. Ja… »
"Imala sam hormonski poremećaj. Nisam se ugojila, nego nadula" Pevačica se zadužila i razbolela, iznela nepoznate detalje iz…

"Imala sam hormonski poremećaj. Nisam se ugojila, nego nadula" Pevačica se zadužila i razbolela, iznela nepoznate detalje iz…

Blic 06.05.2024
Pevačica Zorana Pavić progovorila je o detaljima iz svog privatnog života, i tom prilikom dotakla se i dugovanja koje ima. - Moji dugovi nisu tema za smejanje. Ali duh nas je održao, u to verujem. Kada pričam o tome, mislim da smo još bliži sa… »

Vesti dana »

UŽIVO - Ovacije Zeku Ledeju!

UŽIVO - Ovacije Zeku Ledeju!

Sportske.net pre 34 minutajoš 34 povezane
Prenos, ŠVAJCARSKA - Srbija: Kakav spektakl u Cirihu

Prenos, ŠVAJCARSKA - Srbija: Kakav spektakl u Cirihu

Večernje novosti pre 10 minutajoš 28 povezanih