Povezane vesti
Severina o svom “filmiću”: Najgore mi je bilo kako će moji profesori da reaguju!
Vesti online 06.05.2024
Severina je govorila o “onom” filmu koji je dospeo do javnosti i uzdrmao ceo region. Severina se 2004. godine našla u centru regionalnog skandala, kada je do javnosti dospeo snimak s jahte, a kako je jednom prilikom izjavila ona je ubeđena da njen “onaj”… »
"Isuse, kako će moj razredni da reaguje"! Severina prvo pomislila na njega kada je izašao snimak: "Sanjam ga"
Telegraf 06.05.2024
"Početak mojih tridesetih je obeležio film", počela je pevačica. Hrvatska pevačica Severina Vučković je u "estradne vode uplovila" sa svega 18 godina i danas ima nebrojeno mnogo hitova. Sada je pevačica odgovarala na mnoga pitanja, pa se tako prisetila i… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 13 minutajoš 114 povezane

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 43 minutajoš 25 povezanih

Spasila bebu koju je našla pored kontenjera, Pa odlučila da je usvoji Potrešena pevačica se oglasila: "Gde će ti duša..."
Alo pre 4 satijoš 38 povezanih

Cene nafte pale pre svega zbog očekivanog smanjenja potrošnje goriva u SAD
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih