Povezane vesti
Tara se oglasila nakon skandaloznih snimaka, zapretila: "Krivično ću vas goniti, stidite se!"
Telegraf 06.05.2024
"Zanimljivo je da je sve stigla da snimi. Vidim da on baca stvari po stanu i da je pljuje. Ne vidim da je bije", jedan je od komentara na mrežama. Nakon što je bivša zadrugarka Tara Simov objavila juče, 5. maja, jezive snimke na kojima se vidi kako… »
"Mi mrtvi hodajući leševi, " Isplivale jezive prepiske Danilove mame i Tare Simov: Mi smo gotovi...
Kurir 06.05.2024
Bivša zadrugarka Tara Simov i njen bivši partner, Danilo Raičević, sa kojim je dobila sina, prekinuli su vezu, a ona je objavila na mrežama snimak na kojem je Danilo agresivan i lomi sve pred sobom u njenom stanu. Njih dvoje su se na snimku svađali… »
Novi jeziv snimak nasilja između Tare i Danila: Ona ga moli da izađe iz stana, on lomi sve i nasrće na nju
Telegraf 06.05.2024
"Zašto me udaraš? Evo usnimila sam", vrištala je ona. Nakon što je Tara Simov objavila juče, 5. maja, jezive snimke na kojima se vidi kako joj partner Danilo Raičevićrazvaljuje vrata od stana, danas su isplivali novi snimci. Na mrežama je sada… »
Vesti dana »
Dve vizije Amerike: Poruke Donalda Trampa i Kamale Haris u završnici predizborne kampanje
NIN pre 32 minutajoš 27 povezanih
Vučević iz Šangaja napao opoziciju i poručuje: Vesić subjektivno nije kriv, rok od 24 časa za ostale
N1 Info pre 37 minutajoš 21 povezana
VIDEO Jokić izvukao nemoguće, podigao tim iz nokauta i srušio Rajakovića: Domininatni tripl-dabl i „topljenje“ -11 za šest minuta
Nova pre 55 minutajoš 14 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
RTV pre 8 minutajoš 8 povezanih
VIDEO: Transparent "krvave su vam ruke" na Gradskoj kući u Novom Sadu
Radio 021 pre 50 minutajoš 8 povezanih