Повезане вести

Тара се огласила након скандалозних снимака, запретила: "Кривично ћу вас гонити, стидите се!"

Тара се огласила након скандалозних снимака, запретила: "Кривично ћу вас гонити, стидите се!"

Телеграф 06.05.2024
"Занимљиво је да је све стигла да сними. Видим да он баца ствари по стану и да је пљује. Не видим да је бије", један је од коментара на мрежама. Након што је бивша задругарка Тара Симов објавила јуче, 5. маја, језиве снимке на… »
"Ми мртви ходајући лешеви, " Испливале језиве преписке Данилове маме и Таре Симов: Ми смо готови...

"Ми мртви ходајући лешеви, " Испливале језиве преписке Данилове маме и Таре Симов: Ми смо готови...

Курир 06.05.2024
Бивша задругарка Тара Симов и њен бивши партнер, Данило Раичевић, са којим је добила сина, прекинули су везу, а она је објавила на мрежама снимак на којем је Данило агресиван и ломи све пред собом у њеном стану. Њих двоје су… »
Нови језив снимак насиља између Таре и Данила: Она га моли да изађе из стана, он ломи све и насрће на њу

Нови језив снимак насиља између Таре и Данила: Она га моли да изађе из стана, он ломи све и насрће на њу

Телеграф 06.05.2024
"Зашто ме удараш? Ево уснимила сам", вриштала је она. Након што је Тара Симов објавила јуче, 5. маја, језиве снимке на којима се види како јој партнер Данило Раичевићразваљује врата од стана, данас су испливали нови снимци. На… »

Вести дана »