Povezane vesti
Janjuš prekinuo emisiju uživo i zaprosio Aneli: Stavio joj prsten na ruku i obratio se njenoj porodici - ona skače od sreće
Blic 06.05.2024
Marko Janušević Janjuš dobio je poklon od svoje podrške, te je odlučio da ga uruči Aneli Ahmić, a u pitanju je bio verenički prsten. - Ja samo želim da se izvinim Anelinoj porodici i da dam ovaj prsten Aneli. Da li ćeš se udati za mene? - upitao je… »
Janjuš prekinuo emisiju i verio Aneli! Pogledajte snimak prosidbe: "Zamoliću je da mi oprosti"
Mondo 06.05.2024
Marko Janjušević Janjuš verio je Aneli usred emisije. Marko Janjušević Janjuš verio je Aneli usred emisije. Marko Janušević Janjuš, koji je u Eliti saznao i tragičnu vest da je mu je brat izvršio samoubistvo, dobio je poklon od svoje podrške, te je… »
Janjuš zaprosio Aneli, ona rekla "Da"! Prekinuo emisiju i obratio se njenoj porodici ovim rečima...
Telegraf 06.05.2024
Aneli nije krila iznenađenje, a i oduševljenje. Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš prekinuo je na kratko današnju emisiju u "Eliti", jer su ga obuzele emocije i poželeo je nešto da uradi. Naime, Janjuš je od svoje podrške dobio verenički prsten, koji… »
Vesti dana »

Novi Sad: Protest pred Filozofskim fakultetom, studenti saopštili zahteve
Vreme pre 2 satajoš 37 povezanih

Prvi meč Evrobasketa i odmah je pao tri decenije star rekord Hrvata i Rusa
Sportski žurnal pre 25 minutajoš 63 povezane

Više od 120 profesora i saradnika Filozofskog fakulteta: U atmosferi ucena i pretnji nije moguće održati ispite
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 36 povezanih

Sijarto: Uskoro nastavak isporuka nafte u Mađarsku preko naftovoda "Družba"
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Šefovi Telekoma Srbija i United Grupe razgovarali o otpuštanju zaposlenika N1
SEEbiz pre 3 satajoš 22 povezane