Povezane vesti

Janjuš prekinuo emisiju uživo i zaprosio Aneli: Stavio joj prsten na ruku i obratio se njenoj porodici - ona skače od sreće

Janjuš prekinuo emisiju uživo i zaprosio Aneli: Stavio joj prsten na ruku i obratio se njenoj porodici - ona skače od sreće

Blic 06.05.2024
Marko Janušević Janjuš dobio je poklon od svoje podrške, te je odlučio da ga uruči Aneli Ahmić, a u pitanju je bio verenički prsten. - Ja samo želim da se izvinim Anelinoj porodici i da dam ovaj prsten Aneli. Da li ćeš se udati za mene? - upitao je… »
Janjuš prekinuo emisiju i verio Aneli! Pogledajte snimak prosidbe: "Zamoliću je da mi oprosti"

Janjuš prekinuo emisiju i verio Aneli! Pogledajte snimak prosidbe: "Zamoliću je da mi oprosti"

Mondo 06.05.2024
Marko Janjušević Janjuš verio je Aneli usred emisije. Marko Janjušević Janjuš verio je Aneli usred emisije. Marko Janušević Janjuš, koji je u Eliti saznao i tragičnu vest da je mu je brat izvršio samoubistvo, dobio je poklon od svoje podrške, te je… »
Janjuš zaprosio Aneli, ona rekla "Da"! Prekinuo emisiju i obratio se njenoj porodici ovim rečima...

Janjuš zaprosio Aneli, ona rekla "Da"! Prekinuo emisiju i obratio se njenoj porodici ovim rečima...

Telegraf 06.05.2024
Aneli nije krila iznenađenje, a i oduševljenje. Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš prekinuo je na kratko današnju emisiju u "Eliti", jer su ga obuzele emocije i poželeo je nešto da uradi. Naime, Janjuš je od svoje podrške dobio verenički prsten, koji… »

Vesti dana »