Povezane vesti

Janjuš prekinuo emisiju uživo i zaprosio Aneli: Stavio joj prsten na ruku i obratio se njenoj porodici - ona skače od sreće

Janjuš prekinuo emisiju uživo i zaprosio Aneli: Stavio joj prsten na ruku i obratio se njenoj porodici - ona skače od sreće

Blic 06.05.2024
Marko Janušević Janjuš dobio je poklon od svoje podrške, te je odlučio da ga uruči Aneli Ahmić, a u pitanju je bio verenički prsten. - Ja samo želim da se izvinim Anelinoj porodici i da dam ovaj prsten Aneli. Da li ćeš se udati za mene? -… »
Hitan prekid emisije! Janjuš verio Aneli, pogledajte snimak

Hitan prekid emisije! Janjuš verio Aneli, pogledajte snimak

Kurir 06.05.2024
Marko Janušević Janjuš dobio je skriveni poklon od svoje podrške, te je odlučio da ga uruči Aneli Ahmić,. Ja samo želim da se izvinim Anelinoj porodici i da dam ovaj prsten Aneli. Da li ćeš se udati za mene? - upitao je Janjuš. Da - odgovorila… »
Janjuš prekinuo emisiju i verio Aneli! Pogledajte snimak prosidbe: "Zamoliću je da mi oprosti"

Janjuš prekinuo emisiju i verio Aneli! Pogledajte snimak prosidbe: "Zamoliću je da mi oprosti"

Mondo 06.05.2024
Marko Janjušević Janjuš verio je Aneli usred emisije. Marko Janjušević Janjuš verio je Aneli usred emisije. Marko Janušević Janjuš, koji je u Eliti saznao i tragičnu vest da je mu je brat izvršio samoubistvo, dobio je poklon od svoje podrške… »
Janjuš zaprosio Aneli, ona rekla "Da"! Prekinuo emisiju i obratio se njenoj porodici ovim rečima...

Janjuš zaprosio Aneli, ona rekla "Da"! Prekinuo emisiju i obratio se njenoj porodici ovim rečima...

Telegraf 06.05.2024
Aneli nije krila iznenađenje, a i oduševljenje. Rijaliti igrač Marko Janjušević Janjuš prekinuo je na kratko današnju emisiju u "Eliti", jer su ga obuzele emocije i poželeo je nešto da uradi. Naime, Janjuš je od svoje podrške dobio verenički… »

Vesti dana »